Navigacia G3

Odpovědět
kubajznak
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 170
Registrován: 2.6.2011, čtv 21:03
Bydliště: česká lípa

Re: Navigacia G3

Příspěvek od kubajznak » 10.8.2011, stř 18:02

já mám navigaci v mobilu takže ji v autě nepotřebuju.jen prostě ze zásady,aby bylo všechno funkční.a mezi náma,ten text mě taky sere.
166 3.0 V6 24V

kubajznak
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 170
Registrován: 2.6.2011, čtv 21:03
Bydliště: česká lípa

Re: Navigacia G3

Příspěvek od kubajznak » 5.9.2011, pon 18:51

dá se podle štítku zezadu zjistit druh navigace?podle výrobního čísla nebo tak?
166 3.0 V6 24V

alfi166silver
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 748
Registrován: 2.12.2008, úte 20:12
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od alfi166silver » 5.9.2011, pon 19:53

kubajznak píše:dá se podle štítku zezadu zjistit druh navigace?podle výrobního čísla nebo tak?
http://alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=18&t=8187" onclick="window.open(this.href);return false;
www.znackoveoleje.cz - oleje a maziva Selenia a nejen to
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz

AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW

PaterX
Uživatelský avatar

Příspěvky: 77
Registrován: 18.1.2010, pon 13:39
Bydliště: Brno / Litomyšl

Re: Navigacia G3

Příspěvek od PaterX » 30.11.2011, stř 20:56

zdravím,
potřeboval bych rychlou radu. mám vyhlídnutou 166, ale nevím jestli tam má navigaci. u "Navi SW:" to nic nenapíše :-(
ještě co jsem vyčetl, tak nemusí být zapnutá nebo něco takového a dá se to najít podle nějakých čísel. ale nevím kde bych je měl hledat.
Ne vždy je navi připojená aby se přes clima+dark zjistila ARNA (G3) a ARIE(G2).
Další pomůckou je P/N napsané na štítku navigace ze zadu u konektorů.
G2 má 2 označení P/N:60658153 nebo 60656079
G3 má pouze P/N:60671664
to jsem tu našel, ale kde je navi? řeším to s majitelem po mailech tak je to trošku komplikovaný.

Děkuji
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD

twiister
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 289
Registrován: 16.9.2011, pát 18:40
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od twiister » 30.11.2011, stř 21:37

nechcem trepat , ale ked je na ICS tlacidlo NAVI to neznamena automaticky ze ju podporuje ??
Alfa Romeo 166 2.0 TurboBenzin 204 ponikov ( LPG :) )

alfi166silver
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 748
Registrován: 2.12.2008, úte 20:12
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od alfi166silver » 30.11.2011, stř 21:59

Navi je v kufru na levé straně v pozici nad CD changerem. Dá se z rámečku vytáhnout jak autorádio pomocí úček (jako třeba Blaupunkt a další..). Ten štítek je zezadu na tý navigaci.
www.znackoveoleje.cz - oleje a maziva Selenia a nejen to
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz

AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW

PaterX
Uživatelský avatar

Příspěvky: 77
Registrován: 18.1.2010, pon 13:39
Bydliště: Brno / Litomyšl

Re: Navigacia G3

Příspěvek od PaterX » 30.11.2011, stř 22:59

no to by mě taky zajímalo jak je to s tím tlačítkem...

a tady asi není, lepší fotku bohužel nemám
Přílohy
DSC01018 min.jpg
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD

PaterX
Uživatelský avatar

Příspěvky: 77
Registrován: 18.1.2010, pon 13:39
Bydliště: Brno / Litomyšl

Re: Navigacia G3

Příspěvek od PaterX » 30.11.2011, stř 23:03

díval jsem se na jiný auta a něco je i v tom horním rámečku, který je tu zaslepený. Takže tu nejspíš není... :-(

jak je složitý a jde ji tam vůbec dát??
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD

alfi166silver
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 748
Registrován: 2.12.2008, úte 20:12
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od alfi166silver » 30.11.2011, stř 23:14

Podle fotky tam Navi není. Ale máš tam DSP (zesilovač, ta krabička až nahoře). Navi lze domontovat:
1. Snadno, pokud je připravený kabel-zelený konektor siemens a šedý konektor kabel antény. Musí se navíc přidat externí anténa GPS.
2. Složitě, pokud není kabel, musí se tahat novej....

Předpokládám, že když má 166tka DSPčko, že kabel na Navi by tam být měl.
www.znackoveoleje.cz - oleje a maziva Selenia a nejen to
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz

AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW

twiister
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 289
Registrován: 16.9.2011, pát 18:40
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od twiister » 2.12.2011, pát 10:50

nemate nahodou fotku kde neni zaslepeny gps modul ??

ked mam xcarlink tak CD menic v kufri bude asi odpojeny ano ?
Alfa Romeo 166 2.0 TurboBenzin 204 ponikov ( LPG :) )

PaterX
Uživatelský avatar

Příspěvky: 77
Registrován: 18.1.2010, pon 13:39
Bydliště: Brno / Litomyšl

Re: Navigacia G3

Příspěvek od PaterX » 2.12.2011, pát 14:18

TO twiister: myslíš takto???
Přílohy
057_28911395_57B.jpg
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD

twiister
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 289
Registrován: 16.9.2011, pát 18:40
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od twiister » 2.12.2011, pát 17:04

super dik :smt023

a s tym xcarlinkom a cd menicomn to nevies ako je ?
Alfa Romeo 166 2.0 TurboBenzin 204 ponikov ( LPG :) )

PaterX
Uživatelský avatar

Příspěvky: 77
Registrován: 18.1.2010, pon 13:39
Bydliště: Brno / Litomyšl

Re: Navigacia G3

Příspěvek od PaterX » 2.12.2011, pát 18:45

to neporadím...
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Zip166JTD
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1583
Registrován: 22.12.2007, sob 10:17
Bydliště: Zlín

Re: Navigacia G3

Příspěvek od Zip166JTD » 3.12.2011, sob 21:08

jj ten X-link se dává do zásuvky místo changeru.
166 JTD 100kw (nedobrovolně EX )
166 JTD-M 129KW

PaterX
Uživatelský avatar

Příspěvky: 77
Registrován: 18.1.2010, pon 13:39
Bydliště: Brno / Litomyšl

Re: Navigacia G3

Příspěvek od PaterX » 17.12.2011, sob 13:15

nevím jestli to je normální nebo ne, nikde jsem tu o tom nic nenašel...

po nastartování mám strašně tmavý displej a po nějaký čase (řekl bych, až se ohřeje) tak svítí normálně :smt102 , ale ze začátku to je dost nepříjemný na něj koukat... :-k
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD

alfik166
Uživatelský avatar

Příspěvky: 93
Registrován: 4.9.2009, pát 20:33
Bydliště: Praha

Re: Navigacia G3

Příspěvek od alfik166 » 18.12.2011, ned 09:07

PaterX píše:nevím jestli to je normální nebo ne, nikde jsem tu o tom nic nenašel...

po nastartování mám strašně tmavý displej a po nějaký čase (řekl bych, až se ohřeje) tak svítí normálně :smt102 , ale ze začátku to je dost nepříjemný na něj koukat... :-k

v návodu uvádí že je to dle venkovní teploty....tak že když mrzne muže to chvíly trvat než se rozjede... :smt023
Lancia Thesis 2.4 20V i LPG125kW At.Emblema r.05

EX Fiat Croma 2.4 Mjet 147kW At. Emotion SKY r.08
EX Fiat Croma 1.9 Multijet 110kW At. EMOTION r.07
EX Alfa Romeo 166 2.4JTD 110kW r.04
EX Fiat Marea 1.9TD 74kW SX r.97
EX Fiat Punto 1.7D 42kW r.94

PaterX
Uživatelský avatar

Příspěvky: 77
Registrován: 18.1.2010, pon 13:39
Bydliště: Brno / Litomyšl

Re: Navigacia G3

Příspěvek od PaterX » 18.12.2011, ned 14:31

já doufal, že to bude relativně normální, jen mi do toho občas problikne. Trošku nervozity než se s autem seznámím... a.vs.s
Alfa Romeo 147 JTDm
Alfa Romeo 147 JTDm
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Zip166JTD
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1583
Registrován: 22.12.2007, sob 10:17
Bydliště: Zlín

Re: Navigacia G3

Příspěvek od Zip166JTD » 21.12.2011, stř 06:37

U mojí bejvalky klasika.Zvykneš si.
166 JTD 100kw (nedobrovolně EX )
166 JTD-M 129KW

Martin.drak
Uživatelský avatar

Příspěvky: 48
Registrován: 22.12.2008, pon 21:06
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od Martin.drak » 30.12.2011, pát 18:00

zdravím

potrebuji poradit,stáhnul jsem si cd9 a cd Alp. Vypálil jsem je na media stejného typu a stejnou rychlostí, ale když je dám do auta tak cd se softwarem se spustilo a nahrálo to data navigace a aktualizovalo to telefon. poté se restartovala ICS a rozjeli se mi mapy (myslím si že jsou to nejaké staré). A když vložím to cd s mapama do navigace, tak ho to vůbec nenačte, zkoušel jsem už i víc kopií a nic. Čím to může být? :(

JosefH7
Uživatelský avatar

Příspěvky: 83
Registrován: 18.2.2010, čtv 19:15
Bydliště: Praha 22 - Lipany

Re: Navigacia G3

Příspěvek od JosefH7 » 31.12.2011, sob 10:56

Může být špinavá čočka... zkus to vyčistit a uvidíš...
Alfa 166 2.4 JTD 103kW
Alfa 155 2.5 TD 92kW

EX - Alfa 155 1.7 TS(8v)
EX - Alfa 155 1.8 TS(8v)Vínovka
EX - Alfa 90 2.0
EX - Alfa 90 2.4TD super
EX - Alfa 90 2.4TD

KillFucker
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 435
Registrován: 18.10.2009, ned 19:05
Bydliště: okolí Prahy

Re: Navigacia G3

Příspěvek od KillFucker » 31.12.2011, sob 19:54

..hele, asi blbej typ cd. Šťastnej NOVEJ ROOOOOK!!!!!!!!!!!!!
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V

http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...

Martin.drak
Uživatelský avatar

Příspěvky: 48
Registrován: 22.12.2008, pon 21:06
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od Martin.drak » 3.1.2012, úte 16:42

Zdravím chlapi, tak jsem konečně našel čas a vyčistil jsem čočku a vypáil mapy na cd od Verbatim. A výsledek, jednou načetlo, pak to spadlo a už nenačetlo. Napadá Vás něště něco čím by to mohlo být??

DanyBest

Příspěvky: 9
Registrován: 3.1.2012, úte 23:02

Re: Navigacia G3

Příspěvek od DanyBest » 3.1.2012, úte 23:07

zdravim chlapy, som tu uplne novy ale mam na Vas otazocku ohladom Navi. Ked stlacim CLIMA + DARK tak mi v tom riadku Navi-SW nepise uplne nic, co to znamena? oplati sa mi stahovat tie CD s mapamy ? Dakujem velmi pekne za kazdu odpoved alfaromeo1

twiister
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 289
Registrován: 16.9.2011, pát 18:40
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od twiister » 4.1.2012, stř 12:38

a mas v kufri jednotku NAVI ?
Alfa Romeo 166 2.0 TurboBenzin 204 ponikov ( LPG :) )

Martin.drak
Uživatelský avatar

Příspěvky: 48
Registrován: 22.12.2008, pon 21:06
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od Martin.drak » 4.1.2012, stř 17:35

Tak už mi to funguje jak má jednotka dostala jiný laser a jede to. Je škoda že to neumí češtinu, ale toho už bych chtěl asi moc :D

Odpovědět

Zpět na „166“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů