rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Odpovědět
ryb
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 132
Registrován: 30.5.2011, pon 22:25
Bydliště: Brno

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od ryb » 31.8.2017, čtv 09:36

Ahoj, mám dotaz. Nevíte proč mi z MENU rádia (tlačítko MENU) "zmizely" položky AF SWITCHING a TRAFFIC INFO ? Tyto funkce nejdou zapnout. A aby toho nebylo dost, tak zase přibyla položka RDS NAME. Vůbec nevím jak se to stalo. V návodu jsem odpověď nenašel. Jo, a mám rádio s MP3. Nemáte podobný problém? Dík.
159SW 2.0JTDm Distinctive Rubino
155 1.8ST Sport

qpkqkma
Štamgast

Příspěvky: 575
Registrován: 23.11.2015, pon 13:23
Bydliště: Žilina - SK

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od qpkqkma » 31.8.2017, čtv 11:56

Vyber poistku na 5 minut a vlož späť. Mam pocit že sa ti rádio preplo do nejakeho režimu, už ale presne neviem čo to bolo...
159SW 1.9JTDm 16V, 110kW, DPF/EGR/SWIRL OFF

ryb
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 132
Registrován: 30.5.2011, pon 22:25
Bydliště: Brno

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od ryb » 31.8.2017, čtv 14:24

Dík, vyzkouším. Jenom pro info. Elektrikář v Motortecu si s tím taky nevěděl rady, nikdy nic takového neřešil, a tak jenom udělal tovární nastavení, což samozřejmě nepomohlo.
159SW 2.0JTDm Distinctive Rubino
155 1.8ST Sport

Mišan

Příspěvky: 6
Registrován: 13.6.2017, úte 17:12

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od Mišan » 31.8.2017, čtv 16:31

wenca89 píše:
23.4.2011, sob 11:21
Bohužel taky nemám MP3, nicméně jsem to vyřešil nějdřív přes transmitter v navigaci, nyní v telefonu.
Frekvence 108,00 popř. (když fm vysílač numí), tak 107,9 a jde to naprosto bez šumu, písničky ladím a přepínám na telefonu a maximální spokojenost. Nemám představu o ceně nového origo rádia, ale rozhodně dávat tam nějaký univerzální paskvil, bych nedělal, z důvodu, co píše Adam....
ahoj mam problem s tim že mi radio přeskakuje jen stanice ale ja bych si chtěl naladit stanici fm svoji s transmitrem a sparovat to ale nepřišel sem na to jak si na radiu navolit svoji fm třeba 91,5 nebo třeba 101,4 Poradíš mi jak jsi toho docílil .Děkuji

enzo13
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 619
Registrován: 8.1.2011, sob 19:51

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od enzo13 » 31.8.2017, čtv 17:02

Naladil 91,9 Praha, ostatní nemá smysl :)
Brera 2,2 JTS rv 2007 - červená
Giulietta 1,6 JTDM rv 2011 - červená
155 1.8. TS SPORT 8V rv 1996 - černá

ryb
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 132
Registrován: 30.5.2011, pon 22:25
Bydliště: Brno

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od ryb » 31.8.2017, čtv 18:33

Tak to nepomohlo :( Nemáte někdo jiný nápad? Nejsou tam nějaký "rychlý tlačítka"? :smt035 ... že bych zmáčkl nějakou kombinaci tlačítek ...
159SW 2.0JTDm Distinctive Rubino
155 1.8ST Sport

Nadkachna
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 442
Registrován: 4.2.2009, stř 10:44
Bydliště: Kolín

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od Nadkachna » 31.8.2017, čtv 19:12

enzo13 píše:
31.8.2017, čtv 17:02
Naladil 91,9 Praha, ostatní nemá smysl :)
:smt023
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4

enzo13
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 619
Registrován: 8.1.2011, sob 19:51

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od enzo13 » 31.8.2017, čtv 20:43

Protože to mají mazlíčkové rádi....
Nadkachna píše:
31.8.2017, čtv 19:12
enzo13 píše:
31.8.2017, čtv 17:02
Naladil 91,9 Praha, ostatní nemá smysl :)
:smt023
Brera 2,2 JTS rv 2007 - červená
Giulietta 1,6 JTDM rv 2011 - červená
155 1.8. TS SPORT 8V rv 1996 - černá

hitmantc
Nováček

Příspěvky: 117
Registrován: 30.8.2016, úte 16:02
Bydliště: Tachov

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od hitmantc » 29.11.2017, stř 19:58

Ahojte,
budu dávat nové rádio do auta. Musím koupit plastový rámeček a prosím radu. Potřebuji i koupit nový kovový rámeček (klec) nebo mi stačí ten co je u rádia?
Diky
Škoda Octavia 1.6 75kW
Alfa Romeo 156 2.0 110kW
Alfa Romeo 159 1.9JTDm 110kW

Nadkachna
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 442
Registrován: 4.2.2009, stř 10:44
Bydliště: Kolín

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od Nadkachna » 12.1.2018, pát 17:22

Řešil jste někdo připojení externího zesilovače k origo radiu bez mp3? Po původním majiteli tam mám vyvedený kabel s konektory cinch, radio ale takto extra výstup řešený nemá.
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4

manftw9

Příspěvky: 65
Registrován: 2.4.2017, ned 08:35

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od manftw9 » 13.1.2018, sob 20:49

Paanove , mam yatour nejaku chvilku a fiesim jednu neprijemnu vec , pri prehravani to neutuale skrka , ako ked nacitava , ono to aj v podstate nacitava , stale dokola , ked som mal na usb vacsi subor ani ten dokonca neprehral. Bola by sd karta lepsim riesenim co sa tyka formatovania a rychlosti ? Alebo je to rovnako naprd... nejsom s tym dva krat spokojny
Alfa Romeo 159 2,4 JTDm 147 kw 2006

Paulussk

Příspěvky: 1
Registrován: 24.6.2012, ned 12:39

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od Paulussk » 14.1.2018, ned 11:57

ahoj, pouzivam v tom iba sd kartu a je to bez problemov. Sice to chvíľu trvá kým sa to nacita, ale potom vsetko ok

Hetros

Příspěvky: 7
Registrován: 18.7.2018, stř 12:53

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od Hetros » 17.9.2018, pon 12:38

Ahojte, chtěl bych si taky přidat do přihrádky AUX (napíchnu to na usb bluetooth přijímač). Mám standardní Blue&Me radio bez velké "obrazovky". Chtěl bych se zeptat, zda by to tedy mělo fungovat s tímto káblem: https://www.tme.eu/cz/details/aux-fiat. ... DUEALw_wcB

Když teď stisknu na radiu CD napíše mi to, že žádný zdroj nebyl nalezen. Bude to ok? Případně nevíte, kde sehnat ty kovové tyčinky na vysunutí rádia ven?

Díky moc.
Alfa Romeo 159 2.4JTDm 147kW (Q-Tronic) FL

Nadkachna
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 442
Registrován: 4.2.2009, stř 10:44
Bydliště: Kolín

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od Nadkachna » 17.9.2018, pon 13:02

Já místo na vyjmutí rádia použil konce čtyř jehlových pilníků a šlo to ven jak po másle.
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4

x-f
Nováček

Příspěvky: 177
Registrován: 14.5.2017, ned 09:27

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od x-f » 17.9.2018, pon 13:06

Joo jehlový pilníčky jsem taky používal na radio v Oplu :D
AR 159 SW, Q4 2.4 20V
AR 147 1.6 TS
EX: VW Golf 7 Variant 1.4 TSI
EX: Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI
EX: Opel Astra G Caravan 1.4
EX: Nisan Primera P12 2.2di

Hetros

Příspěvky: 7
Registrován: 18.7.2018, stř 12:53

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od Hetros » 20.9.2018, čtv 07:52

No a musím nějak odpojovat baterku nebo pojistky před zapojováním Aux káblu, nebo stačí jen vytáhnutý klíček zapalování?
Alfa Romeo 159 2.4JTDm 147kW (Q-Tronic) FL

donyy.don
Uživatelský avatar

Příspěvky: 5
Registrován: 1.2.2017, stř 11:20

Re: rádio nemá mp3 - jak to vyřešit?

Příspěvek od donyy.don » 3.10.2018, stř 13:46

Já bych to vyřešil jiným způsobem, a to přesně takhle: https://www.2din.cz/autoradia-s-usb-vstupem/ jelikož je lepší si koupit třeba 1din autorádio 1000 kč než to vše takhle složitě řešit. I když vlastně by se dal pořídit FM transmitor :)

Odpovědět

Zpět na „159“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů