Bose sound system - neoriginální rádio

Odpovědět
Petr147
SemTuFurt

Příspěvky: 9649
Registrován: 30.9.2009, stř 22:52

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Petr147 » 11.12.2011, ned 12:43

po nějaké době přestane, cca dvě minuty

robert+
Uživatelský avatar

Příspěvky: 18
Registrován: 25.9.2009, pát 19:11
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od robert+ » 12.12.2011, pon 11:20

Caute,

Ja ked som zapajal ten BP tak som mal motor vynuty, pustene zapalovanie, a zapinal a vypinal iba radio (dlhsim podrzanim cudlika mute). Kvoli tomu, pretoze pri startovani sa obcas ten Interface nechytil a tazko sa mi potom diagnostikovalo co sa deje...

Pamatam si to, lebo som si vteedy vytlkol celu baterku :)
AR 147 1,9JTD 103kw

Mrkej_Na_Drat

Příspěvky: 9
Registrován: 26.1.2011, stř 13:29

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Mrkej_Na_Drat » 13.12.2011, úte 21:07

Zdravím,koupil jsem rámeček kolem autorádia,problém je však v tom že tam absolutně nepasuje a navíc je totálně odlišné barvy :( Jenže jiný se nedá koupit,nevyrábí se žádný lepší,jak jste tento problém řešily?Divím se že to tu nikde není popsáno :(

Petr147
SemTuFurt

Příspěvky: 9649
Registrován: 30.9.2009, stř 22:52

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Petr147 » 13.12.2011, úte 21:30

prodavaji se dve barevne provedeni a musi tam pasovat, jestli tam nepasuje, tak je na jine auto...

Mrkej_Na_Drat

Příspěvky: 9
Registrován: 26.1.2011, stř 13:29

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Mrkej_Na_Drat » 13.12.2011, úte 22:03

Petr147 píše:prodavaji se dve barevne provedeni a musi tam pasovat, jestli tam nepasuje, tak je na jine auto...
Na AR 147 se prodává jen jedna barva:Stříbrná od Roku výroby 12/00,ta další barva:Antracit je od Roku výroby 06-09,tak teď nevím čemu mám kua věřit :(

Petr147
SemTuFurt

Příspěvky: 9649
Registrován: 30.9.2009, stř 22:52

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Petr147 » 13.12.2011, úte 22:15

vyfot to, at vime, o jakem ramecku a barve se tu vubec bavime...

Mrkej_Na_Drat

Příspěvky: 9
Registrován: 26.1.2011, stř 13:29

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Mrkej_Na_Drat » 14.12.2011, stř 17:17

Petr147 píše:vyfot to, at vime, o jakem ramecku a barve se tu vubec bavime...
Tady to máš,tím že nepasuje myslím to,že je dole rámeček výš než to ostatní.
Přílohy
dsgdfhg.jpg
fdgg.jpg

Petr147
SemTuFurt

Příspěvky: 9649
Registrován: 30.9.2009, stř 22:52

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Petr147 » 14.12.2011, stř 20:31

s tím už nic moc nenaděláš, je to čínskej polotovar... bud si vezmes pilnik a nejak si s tim pohrajes, aby to licovalo nebo se na to vykasles, barvu muzes nechat striknout spoulu s panelem... demontaz na pul hodiny

whitedevil
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 587
Registrován: 16.6.2008, pon 18:30
Bydliště: Jaroměř
Kontaktovat uživatele:

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od whitedevil » 14.12.2011, stř 22:04

mě ten blaupunkt bazmek zlobí... vůbec se neodpojí od baterky - pořád bliká fleška... a při přehrávání to divně kvíká... sice ne pořád ale sere mě to... No a další věc že umí jen 100 písniček ve složce...
Ford Mondeo turnier 2.0 TDCI 103 kw Titanium
ex - Alfa Romeo 147 JTD
ex - Fiat uno LOGO turbo
ex - Fiat uno MK I 903ccm

Bren1
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 230
Registrován: 21.10.2010, čtv 13:04
Bydliště: Zlín 4

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Bren1 » 23.3.2012, pát 19:54

Taky jsem se s tím Blaupunktem vypekl. Hrál vcelku dobře, ale jednou za čas v tom luplo. Rozhodl jsem se to falshnout a přehrát firmware. Zkoušel jsem různé verze. A při jedné mi to přestalo fungovat. Tak jsem ho odpojil a nechal asi hodinu bez proudu. Pak se mi to podařilo přehrát firmeware - proběhlo to podle návodu - 99 59:59 nebo tak nějak. Vím, že se to stalo více uživatelům. Ale přesto se to nechytlo. Jsou tam nějaké configurační soubory - nevím jestli je třeba nějaký vybrat a pustit ho tam? Už nevím co s tím udělat. Nebudu vyhazovat tolik peněz za ty vyšší řady. To už je lepší pořídit nové rádio. Nepodařilo se vám někomu, co do toho vrtal jako já, rozchodit.
AR 156 SPORTWAGON 2,4 JTD

whitedevil
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 587
Registrován: 16.6.2008, pon 18:30
Bydliště: Jaroměř
Kontaktovat uživatele:

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od whitedevil » 26.3.2012, pon 15:01

mě to nejde flashnout vůbec...
Ford Mondeo turnier 2.0 TDCI 103 kw Titanium
ex - Alfa Romeo 147 JTD
ex - Fiat uno LOGO turbo
ex - Fiat uno MK I 903ccm

Dallen
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4706
Registrován: 8.10.2011, sob 19:21
Bydliště: Ostrava

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Dallen » 25.5.2012, pát 15:17

Má někdo zkušenost s doděláním BOSE do 156?

Mám objednanou sadu za docela slušnou cenu tak to začínám řešit, zatím nemám rádio které tam bude na hotovku, takže bych to chtěl udělat tak, aby to potom bylo nachystané na hotovku.

Díky
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS

DarkShade
Uživatelský avatar

Příspěvky: 40
Registrován: 13.2.2012, pon 22:48
Bydliště: Mělník

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od DarkShade » 7.11.2012, stř 20:02

Je zajímavé toto číst ovšem potřeboval bych radu :-( nemam bose a orig radio jsem vymenil za alpine ida x300 hralo to naprosto krasne vymenil jsemi repra a nasadil megavox+aktiv subáč od boshmana hudba v hodnote cca 15ti tisíc ted resim ale jeden zavažný problém a kdyb někdo pro mě měl radu sem s ní vždy to hralo naprosto krásně bez problému a sebemenšího poklesu dnes když jsem jel do práce radio šlo uplně nádherně vylezu z práce nastartuju a slyším jen jak duní subáč a repra+výšky všechno tiché :-( Přijel jsem domů a vyndal radio kabeláž tam mám jaksi trosku zmáčklou protože se mi tam vše nevejde subáč,ovladani volantu,USB,iso conectory klasika do mini pro radio alpine... ovšem nejsou nastiple ani nikde potrhane radio nabehlo ovšem po chvili zase vše stichlo a sel jen subáč :-( napadlo mě tedy že je to radiem a tak jsem zašel pro sencor co mám z jineho auta radio hralo hralo ovšem když sem to trošku okouřil nastalo ticho po vypnutí a zapnutí slo zase a při okouření stichlo takto s jiným radiem jsem si hral asi 3 minuty a vždy jedno a to samé napadla mě pojistka a tak jsem ji vymenil a nic prekvapilo mě ze po takové chvili byl sencor rozpálený v oblasti zdroje tak že se na něm nedala udržet ruka :-( dal jsem zpátky alpine radio hralo strcil jsem ho dovnitr hraly vsechny repra i výšky chcipl parkrat a nastartoval auto vse v poradku po chvili odjizdim a zase hrobové ticho pri zapnutí a vypnutí jde jen subáč ovšem z výšek se při zapnutí ozve krátkodobý šum. Subáč má svůj zdroj jediné co má s radiem je cinch kabely jsou v pořádku ale nejde ani jedno repro ani jedna výška :-(... Jak to má 156tka? repro zvlášť? nebo vše do 1? potřebuju poradit jsem bez hudby docela mimo zlobí mě stabilizator a proto ty rány mi lezou na mozek a bez rádia budu trosku na cvokaře. Nějaké schema zapojení nebo tak? nechce se mi tahat celá kabeláž k radiu znova to by mi asi jeblo. Radu prosím.
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDM-129 KW
Alfa Romeo 145 1.9 JTD-Limited 77Kw+chip-Prodáno

Dallen
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4706
Registrován: 8.10.2011, sob 19:21
Bydliště: Ostrava

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Dallen » 7.11.2012, stř 20:45

Sencor, vypínání když tomu přihulíš. To je normální jsou tam slabé cesty a buď to nepustí nebo se to spálí.
To co ti dělá problém bude buď problém v rádiu, zesilovači nebo kabeláži.
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS

George.KHE
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2440
Registrován: 5.5.2009, úte 10:40
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od George.KHE » 7.11.2012, stř 22:25

trošku se rozepiš jak to máš zapojený (zda na seriové kabeláží, nebo na nové), zda repro poháníš přes zesík, máš použity vyhýbky a jaké tam máš reproduktory, hlavně ohmy.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6

Bellero
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1
Registrován: 22.11.2012, čtv 16:32
Bydliště: Č. Těšín
Kontaktovat uživatele:

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Bellero » 22.11.2012, čtv 16:40

Chci se zeptat.. Uvažuji o koupi http://www.autoradiaeonon.cz/eonon/esho ... SB-SD-slot" onclick="window.open(this.href);return false; a jestli je problém se zapojením nebo je třeba mít k tomu ještě CAMBUS ? Chtěl bych i na couvačku zapojit k tomu couvací kameru? Má někdo s tím zkušenost?

Spek1978
Pozorovatel

Příspěvky: 257
Registrován: 23.11.2012, pát 19:00

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Spek1978 » 24.11.2012, sob 17:08

Zdravým všechny
Jsem tu nový tak nevím zda jste tento problém již neřešily. Mám dva problémy.

1.Mám originální autorádio a mám s ním tento problém. Samovolně se spíná i když je klíček vyndaný ze zapalování a auto zamknutý. Pravidelně každou hodinu sepne a po sedmi minutách samo vypne. Nevím co s tím.

2.Koupil jsem nový autorádio zapnul na stávající ISO konektor a nejde ani zapnout.

Prosím o radu zda někdo poradí jak s bodem 1 tak s bodem 2.

děkuji všem
:diky
Alfa Romeo 147 1.9 85kW r.v.2004

Dresik
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 596
Registrován: 5.1.2007, pát 16:19
Bydliště: Praha-východ
Kontaktovat uživatele:

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Dresik » 24.11.2012, sob 19:29

Nejde zapnout proc? Jako, ze se ani nerozsviti, nebo chce kod a nebo sviti hlaska o CANu?
Alfa Romeo MiTO 1.6 JTDm
Alfa Romeo 75 1.6carb
Lancia Delta HPE HF16v Turbo
Lancia Delta HFIntegrale 8v
Lancia Beta 1300
Fiat Punto Cabrio
IVECO DAILY I odtahový speciál
Ex-156 GTA,JTDm,...
ITALMOTORI servis

Spek1978
Pozorovatel

Příspěvky: 257
Registrován: 23.11.2012, pát 19:00

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Spek1978 » 25.11.2012, ned 09:16

Ani se nerozsvítí.
Alfa Romeo 147 1.9 85kW r.v.2004

Princ William
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 641
Registrován: 27.10.2010, stř 10:01
Bydliště: Plzeň

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Princ William » 25.11.2012, ned 20:15

Spek1978 píše:Ani se nerozsvítí.
To je origo rádio?
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 09, 5d, Bianco Pastello HWB
AR 147, 1.9 JTDm 110 kW, 07, 3d, Grigio Stromboli
AR GT, 1.9 JTDm 110 kW, 05, Blu Chiaia Di Luna

eleva
Uživatelský avatar

Příspěvky: 20
Registrován: 10.11.2015, úte 09:01

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od eleva » 23.11.2015, pon 11:45

Prosím o radu. Nevíte, zda toto rádio bude "komunikovat" s BOSE systémem v autě? http://autoradia.heureka.cz/jvc-kd-x320bt/
Díky.
Alfa Romeo 147 1.9JTDm, ti 110kW

Sapo

Příspěvky: 41
Registrován: 30.8.2012, čtv 18:56

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Sapo » 19.5.2016, čtv 00:07

Ahojte Alfáci,
Prešiel som už skoro celé fórum a stále si neviem rady.
Mám Alfu GT s bose audio. Kúpil som si neoriginal 2DIN rádio pioneer a zapojil ho do auta.
Problém je v tom že po zapojení nového rádia mi nejde zvuk.
Z toho čo som sa dočítal mi pravdepodobne nepozne zosík a preto nejdú ani repro.
ako to prepojím aby to fungovalo?
skúšal som prepojiť trvalé plus z tým druhým, takisto prepojiť anténu s plusom atď.
Musím prepojiť ten žltý mini ISO s niečim?. Ten mám momentálne nezapojený...

Prosím poraďte, neviem si rady

Princ William
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 641
Registrován: 27.10.2010, stř 10:01
Bydliště: Plzeň

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Princ William » 19.5.2016, čtv 07:03

V tom žlutém mini iso je spínání zesilovače od BOSE. Teď nevím přesně, ale myslím, že je to prostřední řada zkraje (ten kabel).
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 09, 5d, Bianco Pastello HWB
AR 147, 1.9 JTDm 110 kW, 07, 3d, Grigio Stromboli
AR GT, 1.9 JTDm 110 kW, 05, Blu Chiaia Di Luna

maraaalfa

Příspěvky: 30
Registrován: 18.5.2016, stř 20:12

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od maraaalfa » 19.5.2016, čtv 14:04

zdravim poradil by mi nekdo mam alfu 146 1.6boxer nevim jak se jmenuje tac soucastka co je u vstriku vedou knim 4 trubky je to taky kloboucek a vede z nej jedna hadicka do boxera je asi nejak pretklak je tam pojistka a kdyz to vyhnu je tam tesneni a sitko kdyz sem to dal blbe tak stoho zacalo strikat benzin zjistli jsem ze to odeslo ale nevim jak se to jmenuje abych si to kupil dekuju

Sapo

Příspěvky: 41
Registrován: 30.8.2012, čtv 18:56

Re: Bose sound system - neoriginální rádio

Příspěvek od Sapo » 19.5.2016, čtv 14:14

Iba ho prepojim plusom?

Odpovědět

Zpět na „147“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti