selespeed - neřadí

Odpovědět
Fuldík

Příspěvky: 66
Registrován: 13.7.2019, sob 20:10
Bydliště: Zlín

Re: selespeed - neřadí

Příspěvek od Fuldík » 14.4.2020, úte 09:39

Ahojte,je tu někdo komu selespeed funguje a nemůže si ho vynachválit ?:D Nebo jsou s tím jen problémy.Docela mě láká,ale bojím se,abych nenarazil....

Roman-okruhari

Příspěvky: 32
Registrován: 25.6.2014, stř 10:28

Re: selespeed - neřadí

Příspěvek od Roman-okruhari » 14.4.2020, úte 11:18

Mě třeba pořád baví, i když jsem už dva problémy řešil :D. I když jsem se u toho vždy zdravě nas...l, vše se dalo vlastně jednoduše vyřešit. Když do toho člověk trochu zabředne, zjistí, že to nějak zvlášt složité není...

Pokud ale budeš kupovat po neznalém provozovateli selespeedu, řekl bych že pravděpodobně nějaký problém řešit budeš.
Svez se s tím. Ideálně sedni do úplně studeného auta.
AR 159 2.4 147kw
AR 147 2.0 TS Selespeed
AR 147 2.0 TS
AR 164 3.0 V6 Super
Fiat Coupe 1.8

lukas.01
Nováček

Příspěvky: 126
Registrován: 6.5.2008, úte 13:25
Bydliště: Jičín
Kontaktovat uživatele:

Re: selespeed - neřadí

Příspěvek od lukas.01 » 14.4.2020, úte 20:47

Roman-okruhari píše: 14.4.2020, úte 11:18 Mě třeba pořád baví, i když jsem už dva problémy řešil :D. I když jsem se u toho vždy zdravě nas...l, vše se dalo vlastně jednoduše vyřešit. Když do toho člověk trochu zabředne, zjistí, že to nějak zvlášt složité není...

Pokud ale budeš kupovat po neznalém provozovateli selespeedu, řekl bych že pravděpodobně nějaký problém řešit budeš.
Svez se s tím. Ideálně sedni do úplně studeného auta.
Naprostý souhlas.
AR GT 1,9 JTD QV
AR Brera 2,0 JTD FL
Fiat Stilo 2,4 Abarth
Mazda MX-5

petula71

Příspěvky: 2
Registrován: 16.7.2021, pát 02:12

Re: selespeed - neřadí

Příspěvek od petula71 » 16.7.2021, pát 02:25

Ahoj alfisti. Chtěl bych vás poprosit o radu. Diagnostika mi u selespeedu na Gt hlásí chyby...P0856 hlášení VDC, P1742, snímač zařazení a P1760, spínač brzdy. U všeho špatný signál. Spínač brzdy jsem našel v eshopu hned, ale vůbec netuším kde objednat onen snímač zařazení... Poradíte? Diky

Hampice
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 8036
Registrován: 7.11.2009, sob 05:48
Bydliště: Jesenice (Praha-západ)

Re: selespeed - neřadí

Příspěvek od Hampice » 16.7.2021, pát 10:11

Pochybuju, že budou špatný ty snímače. Chce to zkontrolovat vedení
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Toyota Corolla 1.8 Hybrid (2019)

petula71

Příspěvky: 2
Registrován: 16.7.2021, pát 02:12

Re: selespeed - neřadí

Příspěvek od petula71 » 16.7.2021, pát 11:36

Aha....takže prověřit konektory a tak...mrknu na to. Zatím děkuji😉 a kdyby přeci jen...jak to mám hledat. Nebo kdyby byl nějaký odkaz na ten snímač? Dik
Edit...tak, jsem se do toho dnes pustil a mám následující poznatky: při vypnutém motoru selespeed řadí, jen u jedničky a dvojky hlásí failed. Při jízdě řadí jedničku a dvojku a trojka jde až zhasne hláška failed. Při delší cestě se závada minimalizuje až do stavu, že mi zahlásí občas jen jednička a řazení jde normálně. Diagnostika hlásí P1742 ať se zapojeným konektorem, nebo bez něj. Se zapojeným konektorem jde s vypnutým motorem řadit vše, s odpojeným konektorem jde vše, kromě zpátečky.. Tak teď nevím co dál.. vyndat a proměřit? Četl jsem zde, že by měl mít cca 1200 ohmů. Kabeláž jsem prošel, vše rozebral a vystříkal kontaktolem, žádná změna, kabely vypadají zdravé. Když ten snímač vyndám, nečeká mě nějaké překvápko? Je to ten směrem k nohám řidiče, takže bezva přístup... Dík, snad někdo bude vědět😉

Odpovědět

Zpět na „TS a JTS (AR)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host