Jo, stilo bylo poměrně těžký, čekal bych že to MiTo bude třeba o metrák lehčí, tak to ve mě vzbuzovalo naděje i s tou atmo. F 500L má cca 1400kg a MiTo cca 1200kg, tak to taky nejde uplně srovnat. Ale to už si jen hledám důvody proč tu atmo nezatratit ikdyž je to asi realně shit...
Se řekne vyzkoušej, moc jich na prodej není, a abych jel přes republiku zkusit auto od kterýho mě zrazujete, to radši asi rovnou koupim Tjet a nemusim nikde litat a nikoho otravovat
Multiair (pokec)
- Hampice
- SemTuFurt
Re: Multiair (pokec)
Ono je u tý atmosféry právě problém, že to není už takový to točidlo, jako byl TS. V podstatě je poměrně lineární a není to nic extra zábavnýho. Navíc, když s tím budeš jezdit takhle, tak bude žrát jako ten T-Jet, ale pořád pojede 2x hůř. Není žádnej důvod to chtít. Leda výrazněji rozdíl v ceně nebo stavu konkrétních kusů.
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Ok, odsouvám teda MA na vedlejší kolej, atmo musí bejt točivá, jinak je to k prdu a jak řikáš, vezmu ho jen v případě hodně pěknýho kusu za dobrou cenu, jinak se soustředím na Tjet.
Možná budu mít k Mitu ještě pár dotazů, ale to už nebude o motoru, tak se zeptám zas v příslušný sekci.
Díky pánové za rady a názory.
Možná budu mít k Mitu ještě pár dotazů, ale to už nebude o motoru, tak se zeptám zas v příslušný sekci.
Díky pánové za rady a názory.
na pozdější reklamace nebude brán zřetele ale tak stejně dobře vyber no ;-)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Díky
- rbiciste
- Pozorovatel
Nevím, jaký je rozpočet. Ale nasledující Giulietta má novou jednotku Multiair a rozdíl mezi Mito a Giuliettou nelze popsat slovy.
https://www.imofa.cz/prodej/ojeta-vozid ... g-06-2010/
https://www.imofa.cz/prodej/ojeta-vozid ... g-06-2010/
Volvo V70 D2 (2015)
Lancia Ypsilon 1.2 Elefantino Coconut (2014) - her
ex Alfa Romeo 147 JZD, 85 kW (2005)
ex FIAT 500L Living 1.4 T-Jet (2014)
ex Alfa Romeo Giulietta 1.4 T-Jet (2012)
a dalších asi 30 aut (Chevrolet,Saturn,SAAB,Ford,Peugeot,Renault
Lancia Ypsilon 1.2 Elefantino Coconut (2014) - her
ex Alfa Romeo 147 JZD, 85 kW (2005)
ex FIAT 500L Living 1.4 T-Jet (2014)
ex Alfa Romeo Giulietta 1.4 T-Jet (2012)
a dalších asi 30 aut (Chevrolet,Saturn,SAAB,Ford,Peugeot,Renault
Dík moc, Giu by se mi asi líbila o fous víc, jenže je velká... mám vjezd do dvora tak "velkej" že i u 145ky mám na každý straně od zrcátka asi 10cm (někdy musim zajíždět i dost ze šikma, a tak je to občas trochu o nervy) a samotný místo kde auto stojí je tak o metr širší než ty vrata, takže jsem dost limitován rozměry, proto jsem se rozhodl pro MiTo. Velikostně bude naprosto dostačující, a jízdně se s tim něják musím sžít
btw. cenovka by měla bejt +/- kilo. Dle aktuální situace, ale po pul roce na neschopence peníze na učtu moc nepřibývají... Cokoliv dražšího by pro mě bylo škoda.
Ale to už jsme dost offtopic, jak už jsem psal, doplňující dotazy před případnou koupí asi ještě budou, ale v příslušnejch sekcích ;)
btw. cenovka by měla bejt +/- kilo. Dle aktuální situace, ale po pul roce na neschopence peníze na učtu moc nepřibývají... Cokoliv dražšího by pro mě bylo škoda.
Ale to už jsme dost offtopic, jak už jsem psal, doplňující dotazy před případnou koupí asi ještě budou, ale v příslušnejch sekcích ;)