Nechapu srovnavani cen spojka vs. rozvody (hrusky s jabkama). Kazdopadne, pokud vim, Motortec dava slevy na dily, cemuz asi pan z garaze moc konkurovat nebude (leda skrze top znacku jako STARLINE). Ale jo, ze to po sobe nezkontroluje a auto neprojede, aby videl, ze nic nepodelal, je pro mne argument dostatecnej (ale zrovna tak to mohla byt nahoda, auto moh projet a vam se to vycvaklo na prvni z miliardy der na nasich asfaltovych polnackach).Temp píše: 27.2.2015, pát 16:10 Já právě utekl od pana Petráska do motortecu. Teda dnes jsem odtam přijel poprvé.
U pana Petráska jsem si nechal dělat komplet spojku (bez dvouhmoty). Trvalo mu to 10! dní a to jsem se k němu objednával 14 dní dopředu. I ty peníze co si za to řekl bych oželel, ikdyž to bylo tak o polovinu víc, co bych dal i v tom autorizáku. Druhý den mi chcíplo turbo. Respektive regulace turba. Jel jsem za ním a nebyl docvaklej konektor.....
No a nejveselejší po téhle opravě bylo, že za 500km mi zůstal spojkový pedál na podlaze a cesta ze šumavy do Brna prakticky bez spojky mě od další návštěvy pana Petráska odradila. Dal jsem to narychlo jinému mechanikovi, který za pár šupů vyměnil oba spojkové válce.
Možná jsem měl jen smůlu a jinak dělá dobře. Ale o mě jako zákazníka přišel.
Do Motortecu jsem v úterý zavolal, ve čtvrtek po práci tam odvezl auto na komplet výměnu rozvodů a v pátek ráno (dnes) mi volali, že si můžu pro Alfu přijet. Rozvody u nich stáli třetinu togo, co spojka u pana Petráska (6900 vs 17 000), dali mi fakturu a záruční list, což pan Petrásek nedává (kdyby to aspoň bylo za rozumný peníz, tak neřeknu ani popel).
Zkrátka já s ním nebyl spokojen ani trochu a v Motortecu na výbornou. V případě, že mi skočí zub, nebo se něco potká určitě napíšu i něco negativního na motortec.
třeba v Renaultu, když jsem měl děravý výměník tepla na klimu, tak se mě zeptali jestli chci originál, nebo alternativního výrobce.bobas píše: 21.4.2020, úte 10:31 nic proti, ale proč by v autorizáku měli nabízet nějaký druhovýrobový díl? to by bylo fakt trošku divné... Odrazky do nárazníku neměli ani ve škodovce, když jsem sháněl na octavku, to by tam museli mít jakože vše skladem, což je celkem blbost...s tou mřížkou je to divné a nedivím se rozhořčení. Každopádně servisní sít alf stojí za starou belu, bohužel...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů