Příspěvek
od Pete Biggy » 2.2.2024, pát 12:45
Kubas: Přesně tak. Pořád je to SUV a většina lidí to bude mít buď třeba rovnou na daily ježdění a nebo sice jen na občasný provoz, ale jako hlavní rodinný vůz na dovolené a výlety (tak jako já mám klasické benzínové Stelvio). Takových, kteří to budou mít jen jako sportovní vůz pro požitek z jízdy, moc nebude. Takoví si přece jen raději vyberou Giulii QV. Nicméně ani té se (ne)logika obchodní strategie nevyhýbá. Nebyl by to můj případ, ale rozhodně chápu stesky lidí nad tím, že už QV nejde pořídit v manuálu. Na rozdíl od běžné Giulie, kde je ten pevně daný automat mnohem více logický. A konkrétně mně, by u Giulie QV vadila ta možnost, nemít tam čtyřkolku. Ale chápu, že většina by stejně chtěla asi jen tu zadokolku.... Však to už jsme tu řešili....
Ivos: Ahoj Ivoši. Jak ti to jezdí, spokojenost. Minule jsi měl nějaké výhrady.... Ty už snad musíš mít najeto hrubo přes kilčo, tipuju tak 115 tis. km, což?
Alfa Romeo Stelvio Veloce 280 /2023-MY2022/
Suzuki Swift 1,2 mildhybrid /2022/
KTM SMT limit. edit. /2011/
Ex AR Stelvio B-Tech 280 /2020/, Subaru Forester XT /2018/, Subaru XV 2.0 /2016/ a spousta motorek vč. klenotu Benelli TNT Café Racer