Jako takhle - nikdy se mi to líbit nebude. Interiér je super, ale zvenku fakt ne (budiž, aspoň v červené metle to snesu, v ostatních barvách trpím).
Jinak ale podle všech testů ta elektrická nadupaná verze jezdí neuvěřitelně (mimo jiné má Q2 vpředu... Torsen).
Tak nevím no... EV mi nevadí, časem v něčem takovém budu jezdit čistě jako v krabici na převoz na kratší a střední cesty, proč ne. Jsem rád že ostré EV od Alfy funguje jak Alfa.
Běžný elektrický Junior bude kolem miliónu (156 koní). Ten nadupaný tak za 1,3, těžko hádat.... Ty krásné sedačky od Sabeltu za 75.... To jsou dost astronomické ceny.
Spíš by mě asi zajímala ta slabší verze která bude příjemnější na denní použití.... crossover na 20", speciálních Michelinkách Sport Pilot nebo co, to už mi připadá takové trošku přehnané abych to měl jako denní káru....
Jen tak nahlas přemýšlím no.... Zvenku se mi to nelíbí, servis v Česku složitý, dojíždět tam hodinu a půl, navíc beztak na to bude proškolených jen pár lidí takže další otravování.... K tomu ta cenovka....
Věřím že v Itálii si ty slabší verze v hybridu někdo koupí.... snad i ta slabší elektrická by mohla jít.... To Veloce je spíš už taková třešnička na dortu, aby ukázali, že to jde...
Škoda že naprosto podělali čumák toho auta, to bude asi rozhodující faktor, který tomu sebere dost prodejů....