Ahoj všem příznivcům elegance a rychlosti. Mám "vypálené" lampy a koupil jsem nové od Magneti Marelli , ale není už v lampě xenon . Bude to vadit při výměně ?
Díky za radu a nebo jestli někdo nezná nějakého mechanika v okolí Plzně (do 100km), který s tím má zkušenost a vyměnil by je .
Alfa Romeo GT r.v.2006 výměna světlometů
- speedy
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alfa Romeo GT r.v.2006 výměna světlometů
No jestli si koupil halogenové místo xenonových, tak to fungovat nebude. Ale třeba jsem ti jen špatně rozuměl.
AR Tonale Speciale 1.5 VGT 118Kw
AR Giulietta 1.4 T-Jet 88kw Sportiva
EX AR Giulia 2.2JTD Super 8AT 110kw
EX AR 159 SW 1.9JTDm 110kw - to je vražda, napsala
EX AR 159 SW 2.4JTDm 154kw Ti
EX AR 156 SW 2.4JTDm 129kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
AR Giulietta 1.4 T-Jet 88kw Sportiva
EX AR Giulia 2.2JTD Super 8AT 110kw
EX AR 159 SW 1.9JTDm 110kw - to je vražda, napsala
EX AR 159 SW 2.4JTDm 154kw Ti
EX AR 156 SW 2.4JTDm 129kw
EX AR 147 1.6 TS 88kw
No tak jestli je to jako u 166, kde jsem naposledy pred par roky shanel taky xenon protoze nehoda a prasklo plastove uchyceni lampy tak to znamenalo totalku auta protoze nahrada neni a origo xenon kdyz uz sehnatelny tak za nejakych 40+ tisic lampa . Likvidator ze zacatku nechtel verit protoze videl, ze nahrada stoji neco kolem 5 tisic ale halogen. Pak ale uveril a uznal, ze je to drahe.
Takze pokud jsi si koupil halogen tak ti budou lampy k nicemu, protoze nebudou mit nivelaci a spravnou cocku. Nevim jestli to pujde vybrakovat ze stare lampy a premontovat... To mozna ano, ale na STK te stejne vyrazi, protoze homologace na svetle nebude sedet.
Takze pokud jsi si koupil halogen tak ti budou lampy k nicemu, protoze nebudou mit nivelaci a spravnou cocku. Nevim jestli to pujde vybrakovat ze stare lampy a premontovat... To mozna ano, ale na STK te stejne vyrazi, protoze homologace na svetle nebude sedet.
Fiat Tipo 1.7D - nezapomenu na jedno z nej. auticek.
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
Děkuji , jsou to xenony . Opravuji. Šlo by to prý nějak zaměnit-už mě z toho probral autoelektrikář. Ale na STK by byl problém halogen za původní xenon. Chtěl jsem to mít pěkné, protože mi pravá xenonová lampa nesvítí a v levé je voda , resp. se rosí - čím dál více .