Hele, mam zkusenost... Vloni zjara jsem tam byl. Jel jsem 180km ohlasene kouknout na dve auta, dostupne ale nakonec bylo jen jedno, druhe bylo pry nekde jinde... Bylo to stylem ber nebo nech bejt a debata skoro zadna, z funkcniho auta 2018 a 160tkm na tacho se vyklubalo neco za 500k+ s nefunkcni klimou i po naplneni, bez servisni historie, puvodu (zjisti si sam, nemam na to cas). Kola orvany, gumy noname, brzdy ani nemluvim, pry Veloce, ale vybava skoro zadna... k investicim min. 50k (velky servis jako rozvody, kapaliny, brzdy atd). Moje auto vykoupit odmitl, dovezt me z Pardubic z vlaku v pripade koupe auta taky. Kdez jsem chtel pak kouknout na Stelvio, co tam mel, tak uz nemel cas, takze jsem se sbalil a rozcarovanej jel zpet a rikal jsem si cestou, jestli je pres pul mega za auto tak malo, ze nema zajem se bavit. Nakonec jsem rad ze to tak dopadlo. O dva dny pozdeji jsem koupil to co mam - auto nesrovnatelne kvality bez investic s jasnou historii o 100k draz, navic s uplne jinym pristupem (auto tu nechate, kolik za nej chcete, jo to vam dam, tady je smlouva o vykupu, tady smlouva o budouci koupi, odjedte novym, prevedte penize a zitra privezte doklady od staryho a podepisem smlouvu o prodeji...a ja zustal znovu rozcarovanej, jen uplne jinak) On to auto samozrejme za par tydnu prodal - vse ma sveho kupce a nekomu treba ani ten pristup nevadi. Za me pokud tomu nehovis, jed tam s nekym, kdo te udrzi nohama na zemi. Muze se stat, ze po svezeni ti bude vse uplne jedno a nechas rozum v kalhotach