Navigacia G3

Odpovědět
wraith771
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 319
Registrován: 19.3.2007, pon 15:51
Bydliště: Bratislava

Navigacia G3

Příspěvek od wraith771 » 26.5.2010, stř 15:34

Najnovsie navigacne CD 2009/2010 pre Alfa 166 G3 je rovnake s gps cd pre Opel NCDx.
Tu je link:
http://peb.pl/pozostale-programy-nawiga ... 010-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Cd Alps zahrna aj CZ+SK.
Odskusane, funguje. :smt023
Treba vypalit ako .iso file na co najnizsej rychlosti najlepsie s MagicISO.
Naposledy upravil(a) wraith771 dne 26.5.2010, stř 16:13, celkem upraveno 1 x.
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex

KillFucker
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 435
Registrován: 18.10.2009, ned 19:05
Bydliště: okolí Prahy

Re: Navigacia G3

Příspěvek od KillFucker » 26.5.2010, stř 16:09

...hmmmmm :smt023 Děkuji, vyzkoušíme :smt040
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V

http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...

ZR166
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 112
Registrován: 5.6.2008, čtv 00:52
Bydliště: Trutnovsko

Re: Navigacia G3

Příspěvek od ZR166 » 26.5.2010, stř 20:28

Mně ten odkaz nefunguje. :smt024
Spider 1300 Junior
Brera 2.4 JTDm
GT 2.0 JTS Selespeed
145 1.6 TS 16V
Piaggio X9 250

( ex -GT,166,155,33,Alfasud)

wraith771
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 319
Registrován: 19.3.2007, pon 15:51
Bydliště: Bratislava

Re: Navigacia G3

Příspěvek od wraith771 » 26.5.2010, stř 20:58

Skus tuto adresu:

http://www.peb.pl/pozostale-programy-nawigacyjne" onclick="window.open(this.href);return false;

a potom najdi vlakno

Mapy dla NCDx 2009/2010 Najnowsze
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex

Roman050

Příspěvky: 71
Registrován: 1.9.2008, pon 14:28
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigacia G3

Příspěvek od Roman050 » 26.5.2010, stř 22:53

nazdar avigaciu ako zistim či mam g1 g2 alebo g3 navigaciu dik moc
Alfa 166 2,4jtd

wraith771
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 319
Registrován: 19.3.2007, pon 15:51
Bydliště: Bratislava

Re: Navigacia G3

Příspěvek od wraith771 » 28.5.2010, pát 09:32

Zapni kluc a stlac CLIMA+DARK. A precitaj riadok Navi-SW:

Ked tam bude ARNA tak mas G3

Ked tam bude ARIE tak mas G2

Este je tu aj tato moznost
http://www.lanciaklub.cz/forum/viewtopi ... 17&t=12569" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale neni to celkom presne lebo napr na mojej alfe rv2000 bola original navi-romka so sipkou hore ale bol to G2 system
Teraz som dal navi-rom z druhej alfy (rv2002) a mam G3 system a mapy funguju.
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex

KillFucker
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 435
Registrován: 18.10.2009, ned 19:05
Bydliště: okolí Prahy

Re: Navigacia G3

Příspěvek od KillFucker » 28.5.2010, pát 19:07

...tak první pokus neúspěšný, jsem si skoro jistej G3, no....teď začínám pochybovat. Mam tam německý mapy 2003 a na tom CD jsou úplně stejný složky...tak by to mělo fungovat. Ještě to zkusim spálit více způsoby a jiným programem než Magic ISO. To by bylo abych to nerozběhal! alfaromeo1
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V

http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...

wraith771
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 319
Registrován: 19.3.2007, pon 15:51
Bydliště: Bratislava

Re: Navigacia G3

Příspěvek od wraith771 » 28.5.2010, pát 22:23

Mne to tiez na prvy raz neslo. Vybral som cd, vlozil ho znova a hned to ficalo.
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex

Hampice
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 7666
Registrován: 7.11.2009, sob 05:48
Bydliště: Jesenice (Praha-západ)

Re: Navigacia G3

Příspěvek od Hampice » 29.5.2010, sob 19:17

chlapy, chce to ZIP kód... Víte?
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16V Sport (2008)
Fiat Punto SX (2001)

KillFucker
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 435
Registrován: 18.10.2009, ned 19:05
Bydliště: okolí Prahy

Re: Navigacia G3

Příspěvek od KillFucker » 30.5.2010, ned 20:52

....je to "fox" a je to napsaný nad tím odkazem :smt040 :smt023 .....a jak funguje ti to?
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V

http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...

Hampice
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 7666
Registrován: 7.11.2009, sob 05:48
Bydliště: Jesenice (Praha-západ)

Re: Navigacia G3

Příspěvek od Hampice » 2.6.2010, stř 11:52

ještě nevim, ještě se to ke mě nedostalo, stahoval mi to kamarád
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16V Sport (2008)
Fiat Punto SX (2001)

KillFucker
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 435
Registrován: 18.10.2009, ned 19:05
Bydliště: okolí Prahy

Re: Navigacia G3

Příspěvek od KillFucker » 2.6.2010, stř 16:44

Takže mam G3 určitě (šipka nahoru a sw píše ARNA), ale prostě mi to nebere mnou vypálený CD. Ta německá co tam mam je pálená taky a v poho načte hned napoprve po cca 5-6sekund. Když tam dám mnou vypálené CD načítá to strašně dlouho a nakonec to napíše špatné CD atd. Tak nevim, v compu to normálně načte...už jsem kvůli tomu vyjebal dost CD. Různé vypalovací programy a rychlosti, ještě mě napadá jinou značku CD...Sakra! ....jsem trpělivej;-) alfaromeo1
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V

http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...

ZR166
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 112
Registrován: 5.6.2008, čtv 00:52
Bydliště: Trutnovsko

Re: Navigacia G3

Příspěvek od ZR166 » 10.6.2010, čtv 19:27

Perfektní odkaz.
Mapy fungují.(Až na jeden kruhák v Monze-tam byla totálně mimo)
Zkoušeny - Alpy,Německo,Itálie. :smt026
Spider 1300 Junior
Brera 2.4 JTDm
GT 2.0 JTS Selespeed
145 1.6 TS 16V
Piaggio X9 250

( ex -GT,166,155,33,Alfasud)

feki

Příspěvky: 3
Registrován: 16.6.2010, stř 09:43

Re: Navigacia G3

Příspěvek od feki » 16.6.2010, stř 21:17

poradte. treba stiahnut kazde rar? ak ho chcem rozbalit, pyta nejake heslo.

KillFucker
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 435
Registrován: 18.10.2009, ned 19:05
Bydliště: okolí Prahy

Re: Navigacia G3

Příspěvek od KillFucker » 17.6.2010, čtv 12:13

:smt068 ano všechny části,pak poslední rar rozbalí ostatní do jednoho...zkus číst :smt023
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V

http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...

feki

Příspěvky: 3
Registrován: 16.6.2010, stř 09:43

Re: Navigacia G3

Příspěvek od feki » 21.6.2010, pon 23:01

slape Ti to? ktorym softom si to napalil?

El_companero

Příspěvky: 35
Registrován: 11.1.2007, čtv 14:57

Re: Navigacia G3

Příspěvek od El_companero » 10.7.2010, sob 18:59

Chlapi cim ste to rozbalovali?? Moj PowerArchiver to proste nedava... :( a nechem pokusovat s instalovanim kopy SW... :smt068
Alfa 164 2.5 TD
Alfa 166 2.0 V6 TB
Alfa 166 2.4 JTDm TI
Alfa 159 TBI

El_companero

Příspěvky: 35
Registrován: 11.1.2007, čtv 14:57

Re: Navigacia G3

Příspěvek od El_companero » 10.7.2010, sob 19:01

Tak nakoniec predsa.. :smt007 idem to skusit napalit... -yes-
Alfa 164 2.5 TD
Alfa 166 2.0 V6 TB
Alfa 166 2.4 JTDm TI
Alfa 159 TBI

feki

Příspěvky: 3
Registrován: 16.6.2010, stř 09:43

Re: Navigacia G3

Příspěvek od feki » 11.7.2010, ned 10:10

rozbalil som to cez win rar a napalil clone cd. slape to pekne

alfamen
Uživatelský avatar

Příspěvky: 46
Registrován: 17.8.2010, úte 14:16

Re: Navigacia G3

Příspěvek od alfamen » 17.8.2010, úte 14:23

Pro všechny majitele 166-tek s navigací G3, nalezl jsem funkční mapy 2009/2010 ČR je na úrovni ulic, což je oproti mapám které jsem měl před tím velké zlepšení. Slovensko kam často jezdím je pokryté celé včetně východního slovenska kde to našlo vesnici u Prešova kam jezdím, starší mapy našli tak akorát Prešov. Takže po všechny zájemce zde je odkaz (stačí se držet návodu jak vypálit, který je v odkazu)
http://gpsunderground.com/forum/showthr ... -2009-2010
AR 166 2,4 JTD 20V Sportronic
ex
AR 155 2,0 TS 16V Sport
AR 155 1,7 TS
AR 33 1,7 Sportwagon QV

KillFucker
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 435
Registrován: 18.10.2009, ned 19:05
Bydliště: okolí Prahy

Re: Navigacia G3

Příspěvek od KillFucker » 17.8.2010, úte 15:31

...paráda konečně ta navi od wraith771 vypálená přes IMGburn funguje =D> :diky alfaromeo1
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V

http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...

wraith771
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 319
Registrován: 19.3.2007, pon 15:51
Bydliště: Bratislava

Re: Navigacia G3

Příspěvek od wraith771 » 17.8.2010, úte 21:32

KillFucker píše:...paráda konečně ta navi od wraith771 vypálená přes IMGburn funguje =D> :diky alfaromeo1
preco konecne :shock: ?
co sa nedarilo?
mne to ide super hned od zaciatku.
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex

wraith771
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 319
Registrován: 19.3.2007, pon 15:51
Bydliště: Bratislava

Re: Navigacia G3

Příspěvek od wraith771 » 17.8.2010, úte 21:36

alfamen píše:Pro všechny majitele 166-tek s navigací G3, nalezl jsem funkční mapy 2009/2010 ČR je na úrovni ulic, což je oproti mapám které jsem měl před tím velké zlepšení. Slovensko kam často jezdím je pokryté celé včetně východního slovenska kde to našlo vesnici u Prešova kam jezdím, starší mapy našli tak akorát Prešov. Takže po všechny zájemce zde je odkaz (stačí se držet návodu jak vypálit, který je v odkazu)
http://gpsunderground.com/forum/showthr ... -2009-2010
To su tie iste mapy ako som dal link na zaciatku vlakna :wink: .
Ale pohoda, nic v zlom.
GPS Underground je dobra stranka, stahujem si odtial kazdy stvrtrok mapy do mojho TomTomu.
:smt023
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex

KillFucker
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 435
Registrován: 18.10.2009, ned 19:05
Bydliště: okolí Prahy

Re: Navigacia G3

Příspěvek od KillFucker » 18.8.2010, stř 20:22

wraith771 píše:
KillFucker píše:...paráda konečně ta navi od wraith771 vypálená přes IMGburn funguje =D> :diky alfaromeo1
preco konecne :shock: ?
co sa nedarilo?
mne to ide super hned od zaciatku.
..tak tak, nedařilo se až s tímto programem to konečně načetlo CD. :diky -yes- alfaromeo1
* BLACK DYNAMITE *
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24V
AR 155 2.5 V6 12V /ex
AR 75 1.8i-europa /k.o.
AR GTV 3.0 V6 24V

http://killfucker.rajce.idnes.cz/Skoda_120L-130GL//
Alfy, pívo, ženy, víno, zpěv...znič mě...baby...

wraith771
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Příspěvky: 319
Registrován: 19.3.2007, pon 15:51
Bydliště: Bratislava

Re: Navigacia G3

Příspěvek od wraith771 » 19.8.2010, čtv 11:06

aha. no, tak hlavne ze to funguje. :smt023
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex

Odpovědět

Zpět na „166“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů