Po pár týdnech hledání příčiny nepravidelného drhnutí od PP kola při velmi pomalé rychlosti a plném levém rejdu při jízdě vpřed i vzad diagnostikován a následně odstraněn problém - uvolněný kabel v husím krku v podběhu (tuším čidlo ABS). Připevněno, drhnutí je pryč. Trpělivost mechaniků v Italcaru s tímhle trablem mě dostala - pořád jsem tam jezdil a prudil, že to neustále drhne

. Díky!
Další věcí je menší upgrade interieru - naskytla se možnost výměny plastových stříbrných součástí za drážkovaný hliník s namodralým nádechem - kdosi zrušil krásný černý TBi... Vypadá to od dost líp - součástí je multifunkční volant, což mi sice nikdy extra nechybělo, ale hádám, že si zvyknu rychle. Tímto vzdávám hold "předface" verzím před odtučněním, které mají komplet kabeláž nataženou, takže stačí splašit příslušnou věc z vyšší výbavy (multifunkční volant, tempomat...), což s ohledem na stáří modelu je stále snazší a levnější, a prostě to přehodit a tradááá rádiujeme přímo z volantu
Taky se poštěstilo a jsou kožené hnědé sedačky ze stejnýho rozkrešlýho auta. Jsou zatím jako čuně od hlíny a řidičova je v délce cca 40cm rozpáraná od bouchnutýho pytle, ale už je v řešení náprava do použitelnýho stavu, tak doufám, že za čas budu moct udělat nějakou dokumentační fotku. Všechno se ale uvidí podle času, kterej teď zejména kvůli práci zoufale nemám... Další výhodou je, že ty kožený sedačky jsou vpředu s manuálním náklonem sedáku (ty látkový to nemají) a vzadu sklopný dělený - to dost chybělo (občas by člověk něco delšího převézt potřeboval). Budu sice muset odvrtat nabodovanou přepážku mezi kufrem a kabinou, ale na první pohled se nezdá, že by to měla být nějak extra složitá operace. Trošku potíž je s tapecírkama - 2 jsou potrhané, takže zatím nechám staré černé látkové a časem až na něco kápnu, dovyměním i tohle.
Už aby to všechno bylo [-o<
Jinak auto šlape na svý kilometry dobře - jsem zvědav, jestli letos dáme 250

.