Byl podzim léta páně 2009 a mé vozítko francouzského původu čím dál více vypovídalo službu. Jednalo se o naftovou Lagunu grantour druhé generace. Po peritériích, které jsem s tímto autem zažil by dalo na malý román

Volba padla na audi A4 v kombíku a přiznám se že nevím ani proč. Při zkušební jízdě v audině přivezl kamarád do autobazaru právě dotaženou Alfu Romeo 156 sportwagon v dieslovém provedením po lékaři z Itálie.
Nebyl jsem stále rozhodnut zda Audi vezmu, jelikož mi to připadalo jako nemotorné a hlavně nevýrazné auto, které se v davu ztrácí. Nedalo mi to a vyzkoušel jsem Alfu.
Ihned po usednutí za volant mě to auto dostalo. Těžko se mi to popisuje, ale to co na mě „dejchlo“ když jsem se usmíval a díval se jak přístrojovka magicky červeně svítí, jak si brumlá motor a jak se ostatní lidi v bazaru na mě dívají tak to byl právě ten okamžik, kdy jsem zapomněl, že jsem právě chtěl koupit audinu. Ale ještě jsem si říkal, že tu je poslední možnost proč Alfu nekoupit – a to její špatný jízdní vlastnosti. Nu nic…. Zavřel jsem dveře a rozjel se…… Co Vám budu povídat. Z 10 minutové projížďky bylo nakonec 25 minutové svižnější poznávání silnic kolem našeho kraje a „blbej“ úsměvnej výraz ve tváři. Ještě ten den jsem složil zálohu a po týdnu byla Alfa doma.
Den, kdy jsem si přivezl Alfu domů jsem si připadal jako bůh. Soused se mi ptal v jakém autosaloně jsem jí koupil a že to nebylo zrovna levné (v té době již bylo alfině přes 6 let) a to byl právě okamžik, který mě utvrdil, že jsem udělal dobře.
Ale tímto to nekončilo ba právě začalo. Jelikož jsem byl asi cca 4 člověk, který vlastnil v tu dobu na domažlicku Alfu nechápal jsem mávání a pozdravy když jsem opustil náš okres. Po nějaké době mi to nedalo a zašel na web a co neobjevil – internetovou stránku http://www.alfisti.cz Zde jsem pak trávil hodiny a jen hltal a hltal články a dost věcí mi bylo jasnějších

Krátké info o vozidle:
Alfa Romeo 156 sportwagon 1.9 jtd, rv. 07/2003, sportpaket, 8x airbag, ASR, klima. Interier již po FL, výkon 85 kW, najeto 101.520 km
Úpravy na vozidle:
Chip na 97 kW, podvozek snížen o -35mm, středně zatmavená zadní boční okna a zadní okno, koupena zimní 15” kola Zender, výměna bočních blinkrů,
Servis:
Klasika – po koupi rozvody, tyčky stabilizátoru, olej vždy měněn po 10 tis. km, ve 120.000km přední komplet náprava, ve 148.000 km výměna spojky. Jinak bez většího servisu (snad to tak bude pokračovat i nadále)
Chystám se:
Do budoucnosti nový podvozek ( max do -25mm ), nová hlava řadící páky, rozleštit světla