Jj, voní krásně, díky za přivítání
Papuče jsou tam fungl nový Bridgestone LM32, mám s nima ty nejlepší zkušenosti a na léto na ní půjdou Bridgestone Potenza.
Je to skladovka a cena byla asi taková, že od VW group by za to byl tak možná holej Rapid v 1,6 TDI

ale to nebyl ten důvod, obecně VW group nemám rád (jemně řečeno), prostě Alfu jsem chtěl, po pravdě v dnešní době je to jediný auto, který je mi blízký. Má lichoběžníkovou přední nápravu a ne McPhersony jako 99% dnešních aut. Je to jedinečná kára, kterejch člověk nepotkává stovky denně, je asi zbytečný psát, že její design je dokonalej, nádhernej, krásnej, agresivní, elegantní, sportovní, prostě geniální

To auto má navíc úplně všechno co potřebuju, Blue&Me, park senzory P+Z, polokůži, úžasnej volant, duální klimu, umí přehrávat muziku z flashky, atd. atd. A v týhle kombinaci, co jsem chtěl = červená s béžovou polokůží, byla už úplně poslední. A ne nadarmo se říká, že každej správnej Petrolhead by měl mít aspoň jednou za život Alfu
PS: dneska jsem jenom jezdil, auto jsem převzal v 11:00 a teď jsem přijel domu, asi nemusím popisovat, že mě bavil fakt každej metr, je to brilantní auto. Škoda, že původní cenovka byla skoro 900t, to je jedinej důvod proč se jich neprodalo podstatně víc, ale ruku na srdce - zaplať pánbu za to