Příspěvek
od HonzaR » 9.8.2012, čtv 22:01
Zde:
Právě, to je bomba! Kdo ti dá nový auto za půl mega který vypadá jako stratos, super jede a chová se naprosto neurvale? To se s novýma uhlazenýma autama nedá srovnat, kam se hrabe Bitner
... pokud bere člověk určitý typ auta spíš jako sportovní nářadí, je šumák že je to replika..prostě je tu na papírech auto, který má výbornej poměr Váha/výkon a je to počin,
který bych osobně chtěl a který nejspíš nebude třeba v tovární obdobě u Alfy určitě../ v přiblížení v podobě 4C?--no počkáme jak to nakonec dopadne, možná jako obvykle/..
.. jízdní vlastnosti jsou surovost, žádná elektronika....
ty "značky" a "origo" nikoho reálně "nesvezou" a snobové v "origo-autech" tohoto druhu nejezdí zcela určitě--ty se logicky jen vystavujou a slouží ke stejnému druhu investic jako obrazy slavných--půlka lidí co je kupuje o malířství naprosto nic neví ale po 5 letech vydělají v nejisté době na aukci těhle pláten víc, než na libovolné nemovitosti--auto na blbnutí , na opravdové kravení nemá pro mě v prvním gardu "značku"-- je to přece v první řadě podvozek specifických vlastností, pytel z plechu kvůli papírům + těžišti +slušnej motor co tomu dá dynamiku a přesvědčivý jízdní vlastnosti..
Replika Stratose je hlavně o tomhle, sprostředkovat tu "starou surovost" -a logicky vznikla v Británii-je tu kromě Lotuse7 jen pár "pokročilých stavebnic", který na papírech za rozumnou cenu dostanou "odvážného adepta" k podobnýmu poměru váha/výkon/ jízdní surovost..za rozumnou sumu..
Možná že to není auto na závody dneška, ale je to rozhodně auto pro čistou radost za volantem..
Za mě--hurá do toho, aspoň budu vědět, jaký to má "úskalí"..:-)
Přece nemá smysl všechno porád poměřovat jen "penězma " a "mám na to"..
Není třeba bejt z peněz zas tolik "vyvalený"--v pozitivním ani negativním smyslu..
To byly původní "hot-r." orezlá kára se "surovým motorem", odlehčená na krajní mez
a překopaná do absolutní "jednoduchosti" ve prospěch dynamiky..dneska je to ze stejných důvodů/díky skupině, která se tohoto stylu ve "Státech " zmocnila/ v podstatě opět nikoli o svobodě mimo komerci a hru výrobců-, ale především o předvádění se..dík autorům repliky "Stratose" za jejich počin, je to hlavně ve finále o způsobu, jak v EU /a nakonec i v v našich podmínkách /na papírech jezdit v autě,který má takovejhle poměr Sranda/prachy..--volitelný motory..co chtít víc..
/Mě by busso 3.2 v autě tohoto druhu teda rozhodně neuráželo..a pocity lidí okolo bych naprosto neřešil :-)kdo ví ten ví, kdo jen "pozuje" a ladí " image své osobnosti"
si zaplať pánbůh nic takhle surovýho nepořídí.., je to konec konců dost práce a je to
přece "jen replika" :-)
./