Ty ekosrajdy už mě fakt štvou

Ta verva bude asi the best ale ja na ní mam takovej psychyckej blok mně odešel egr ventil a ja v ten den tankoval prave tu vervu a asi tak po 2 hod auto vubec nejelo jasne že to nebylo vervou ale ten blok je blokPetr147 píše:táta normálně tankuje pouze Vervu, nedávno nadával, že musel tankovat v Makru nebo Tank and Go a udělalo mu to rozdíl +2l/100km na stejné trase...
147 JTD 85 píše:Ta verva bude asi the best ale ja na ní mam takovej psychyckej blok mně odešel egr ventil a ja v ten den tankoval prave tu vervu a asi tak po 2 hod auto vubec nejelo jasne že to nebylo vervou ale ten blok je blokPetr147 píše:táta normálně tankuje pouze Vervu, nedávno nadával, že musel tankovat v Makru nebo Tank and Go a udělalo mu to rozdíl +2l/100km na stejné trase...
No to tady celo dobu naznačujiPetrGTV píše:147 JTD 85 píše:Ta verva bude asi the best ale ja na ní mam takovej psychyckej blok mně odešel egr ventil a ja v ten den tankoval prave tu vervu a asi tak po 2 hod auto vubec nejelo jasne že to nebylo vervou ale ten blok je blokPetr147 píše:táta normálně tankuje pouze Vervu, nedávno nadával, že musel tankovat v Makru nebo Tank and Go a udělalo mu to rozdíl +2l/100km na stejné trase...
hmmmmm ..... a chceš si o tom promluvit ........(tváří se ustaraně) .....?![]()
na egr!!!!!!!!!!!!!! tak to nic zustavam u omv + vif,egr to by my schazelo znova bych měl blokAHOSO_VIDAHO píše:já právě po agipu z vršovic docela dojel na EGR :-)
Tak hlavně, že to máš z věrohodnýho zdrojetyvado píše:Potvrzeno řidičem cisterny...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host