ďakujem za rady, ja som sa riadil len doporučeniami v servisnej knížke, ale samozrejme si dám poradiť...1.8Tbi nie je predsa ešte tak dlho na trhu, aby človek vedel načo si má dávať pozor..na TS som menil každý rok, a to som najazdil ročne tak maximálne 12000km...zaujímavé, že tu mi hneď vymenili aj sviečky..a čo je potešujúce, že náklady na 235koňový motor sú prakticky nižšie ako u TS...
ja som mal pri výmene oleja po dvoch rokoch ledva 25000km...čiže myslíte, že ďalšia výmena po 15000 ?či tá druhá výmena stačí po ďalších dvoch rokoch či 30000 (za dva roky asi ani tolko nenajazdím)
Kubas: neboj aj s Giuliettou si užije aj fanda, a čo je ešte lepšie ako sa u vás hovorí (neviem či sa to hodí aj na autá) je aj blbuvzdorná..
čo sa týka toho riadenia je v Dynamickom režime tiež excelentné, len podvozok sa mi napriek športovému zníženiu zdá trochu komfortný, neni som nejaký technický typ, ale cítim rozdiel predovšetkým v tom, že Giulietta má vpredu McPherson a v zákrutách v extrémnej situácii je to cítiť, ten štvorprvok na 147ke jednoduchu spôsoboval, že koleso aj v extrémnej situácii, čiže v prudkej zákrute zostávalo kolmo na povrch vozovky, McPherson sa takto prispôsobiť nevie...neviem to nejako technicky popísať...ale cítiť to je...
jasné ozvi sa keď sem pojdeš..