Mám dojem, že 30 ?!Ladin 164V6 píše:Q2 samotny stoji kolem 15t, a prace neni tak hrozna, clovek si to taky zvladne udelat sam...
EDIT : Aha nevím jak jsem přišel na tu 30ku, http://www.squadramoravia.com/web/2009/ ... ce-prisel/
Mám dojem, že 30 ?!Ladin 164V6 píše:Q2 samotny stoji kolem 15t, a prace neni tak hrozna, clovek si to taky zvladne udelat sam...
Přesně tak !Ladin 164V6 píše: Ja bych VDC chtel na auto pro manzelku, jinak nee...
Zkus odpojit na noc baterku,pozor na pin kod radia,kdyz to nepomuze, vymaz zavad na diagu by to mel napravit.Máára Bauí píše:čau klucí,
jednou po ostřejším rozjezdu se mi rozsvítilo na přístrojovce ABS,ASR a VDC error. od té doby to svítí a tyto systémy samozřejmě nefungují. neví si někdo rady, co s tím, popřípadě někdo z okolí Příbrami ochotný to napíchnout na počítač?
Díky
zkusim to, snad to pomůže, jinak jsem to trochu poplet na palubáku mi skáče ABS,VDC,EBD errorPetan píše: Zkus odpojit na noc baterku,pozor na pin kod radia,kdyz to nepomuze, vymaz zavad na diagu by to mel napravit.
VDC vypnout nejde.whitedevil píše:co jsem to zatím studoval, tak tlačítkem asr off vypneš jak asr tak vdc - u 147
Zkus si pořádně nabít baterku, uvidíš, že to pomůžecoyote píše:Když je kosa tak při prvním otočení volantem za studena vyhodí systém chybu a nejde VDC a ASR. Takže blbne čidlo na volantové tyči...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů