http://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa- ... oFrom=list
http://auto.bazos.cz/inzerat/26290130/A ... norama.php

Jak dlouho na tento rozdíl šetříš?Honza R. píše:rozdíl v ceně jen 140 000 Kč a máš prakticky nový auto v max výbavě.
 U někoho to může být i klidně víc jak rok.
 U někoho to může být i klidně víc jak rok.Tak takovou práci bych bral taky, abych na takový rozdíl šetřil rok.Princ William píše:Jak dlouho na tento rozdíl šetříš?Honza R. píše:rozdíl v ceně jen 140 000 Kč a máš prakticky nový auto v max výbavě.U někoho to může být i klidně víc jak rok.

proste me jen zajima, jestli nekdo nejezdi okolo nebo ty auta nezna abych predbezne vedel, jestli ma vubec smysl nekam vyrazet nebo ne. Shanim slusnou Breru uz nekolik let, ale bohuzel zatim nic, respektive nic v me pozadovane konfiguraci tzn. cervena nebo bila, 2.4 motor a kuze, kdybych slevil s pozadavku, tak uz jsem davno nejakou vybral, ale bohuzel cernou, sedou, stribrnou a podobny barvy uz nechci a latkovej interier take ne
 proste me jen zajima, jestli nekdo nejezdi okolo nebo ty auta nezna abych predbezne vedel, jestli ma vubec smysl nekam vyrazet nebo ne. Shanim slusnou Breru uz nekolik let, ale bohuzel zatim nic, respektive nic v me pozadovane konfiguraci tzn. cervena nebo bila, 2.4 motor a kuze, kdybych slevil s pozadavku, tak uz jsem davno nejakou vybral, ale bohuzel cernou, sedou, stribrnou a podobny barvy uz nechci a latkovej interier take ne
A proč trváš na 2.4 JTD? Brera je kratší, zadek má lehkej a 2.4 JTD je nejtěžší motorizace, co můžeš vybrat, kor před faceliftem. Do SW možná dobrý řešení, ale Brera s tím bude nevyvážená.JTDLE píše:Shanim slusnou Breru uz nekolik let, ale bohuzel zatim nic, respektive nic v me pozadovane konfiguraci

. Já taky se svým ročním nájezdem 5000 km lidem jen stěží vysvětluji, proč mám naftu, žádný rozumný důvod v tom prostě hledat nelze, ale jsem spokojený a to je nejdůležitější. Když musíš, tak musíš
 . Já taky se svým ročním nájezdem 5000 km lidem jen stěží vysvětluji, proč mám naftu, žádný rozumný důvod v tom prostě hledat nelze, ale jsem spokojený a to je nejdůležitější. Když musíš, tak musíš   

Tak tak, to by byla jiná.cuhan píše:Jo,kdyby tam bylo Busso ale tohle

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host