Rozvody 2.4 JTD
- kesáč
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Rozvody 2.4 JTD
Nenašel jsem nic o rozvodech, tak založim téma, co vše potřebuju abych mohl vyměnit rozvody??
napínací kladka
vodící kladka
rozvodový řemen
vodní pumpa
Nevim, jestli je to vše, tak pište dííky
napínací kladka
vodící kladka
rozvodový řemen
vodní pumpa
AR 166 2.4 JTD, 2001
Malo miesta?BLBOST.Teraz som menil rozvody,je tam uplne nadherny pristup,kopec miesta,oproti inyym autam neporovnatene lepsia robota.Menil som kladky,vodiacu,napinaciu,remen jeden a druhy.Cele ma to vyslo 3400 skk,robota na 2,5 hodiny.qwerone1 píše:presne tak.. kor u te 2.4 je tam tak z prdele malo mista ze zhoris treba jen na blbym malym imbusu kdyz ho nebudes mit.. a to je jen malickost....
166 2,4JTD
Re: Rozvody 2.4 JTD
mělo by to být vše. já je budu dělat někdy v průběhu příštího roku, matroš už mám. cena 2900,- kč (Nora)kesáč píše:Nenašel jsem nic o rozvodech, tak založim téma, co vše potřebuju abych mohl vyměnit rozvody??
napínací kladka
vodící kladka
rozvodový řemen
vodní pumpa
Alfetta GTV 2.0 L
- kesáč
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mě to vyjde na 6200,- cca. Raco já si to sám nedělám, nejsem bohužel na tyto věci zručnej Ted jsem si nechal měnit všechny 4 ramena a mam snad vystarano
Ale už jsem od unora do auta dal i s prací mechanika 50000,- A ted se bohuže zjistilo, že mě odchází setrvačník a origo prý stojí 26 klacků neorigo 16. No a jak na začátku, mám pořád problém u vstřiků ale neřešim to, musim tomu nechat trochu čas než něco bude v peněžence
Ale už jsem od unora do auta dal i s prací mechanika 50000,- A ted se bohuže zjistilo, že mě odchází setrvačník a origo prý stojí 26 klacků neorigo 16. No a jak na začátku, mám pořád problém u vstřiků ale neřešim to, musim tomu nechat trochu čas než něco bude v peněžence
AR 166 2.4 JTD, 2001
Ja teraz nemam tolko casu jazdit,z rodinnych dovodov,takze zatial,okrem bezneho servisu som menil len predny svetlomet,bol prasknuty a opravoval dvere.To bolo este od kupy.Ale pravdepodobne ma caka tiez nieco s prevodovkou,lebo pri vymene oleja mi zistili,ze tam plavali nejake pevne castice,ako male ulomky...No a mozno budem musiet nieco robit s variatorom,hlavne za studena ho pocut...Alfe zdar Rkesáč píše:Mě to vyjde na 6200,- cca. Raco já si to sám nedělám, nejsem bohužel na tyto věci zručnej Ted jsem si nechal měnit všechny 4 ramena a mam snad vystarano
AR 166 2,0TS
- kesáč
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že to vím Nerad zkoušim nové lidi, ale taky mě přišlo, že za práci je to dost peněz. Je to těžký pořád chodit někam jinám, mam pak blbej pocit, že to má někdo koho nemam otrkanýho Kde jsem zatím byl aaaa alfa, tak to radši néé to auto neznám Nebo mě řeknou, že udělaj nějaké lehké práce ale to, co potřebuju nikdo nechce dělat např. Spojka to jsem prostě nemohl sehnat nikoho Taky jsem pak dal 4000 též za práci na spojce .
AR 166 2.4 JTD, 2001
To je otazka jestli Ti tam nedaj sadu Starline v nakupu za 3 litry...Zip166JTD píše:4000 za prácu je zlodějna !!! já mám rozvody komplet bez pumpy za 5500kč s prací. Děláš jak kdyby to byl jediný servis v okolí si jich projdi víc.Rozvody zavládnou snad všude.
Subaru Outback 2.5i-S Executive - 19´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Norbert (Nora) je spolupracovník obchodu Zumm.cz. Nakupují předevšim v Polsku, kde jsou nižší velkoobchodní marže, než v ČR.
Norbert si, zdá se, nedělá hlavu s termíny, proto si to objednej přímo přes Zumm.cz. Stránky mají ve výstavbě, proto tam nenajdeš katalog dílů. Musíš tam zavolat a domluvit se.
Já jsem (narozdíl od Richieho a dalších) nikdy s termínem u Norberta problém neměl. S kvalitou a cenou dílů, pokud je mi známo, problém neměl vůbec nikdo.
A výměnu si dohodni u Kameníků (http://www.italauto.cz/), jestli nevíš, kam to dát.
Ale jak zde již bylo řečeno - rozvody u JTD nejsou ježek v kleci, měl by to zvládnout průměrně šikovný (a lepší) mechanik. Já osobně bych to ale dal někomu, kdo JTD v životě viděl aspoň jednou.
Norbert si, zdá se, nedělá hlavu s termíny, proto si to objednej přímo přes Zumm.cz. Stránky mají ve výstavbě, proto tam nenajdeš katalog dílů. Musíš tam zavolat a domluvit se.
Já jsem (narozdíl od Richieho a dalších) nikdy s termínem u Norberta problém neměl. S kvalitou a cenou dílů, pokud je mi známo, problém neměl vůbec nikdo.
A výměnu si dohodni u Kameníků (http://www.italauto.cz/), jestli nevíš, kam to dát.
Ale jak zde již bylo řečeno - rozvody u JTD nejsou ježek v kleci, měl by to zvládnout průměrně šikovný (a lepší) mechanik. Já osobně bych to ale dal někomu, kdo JTD v životě viděl aspoň jednou.
Naposledy upravil(a) kejml dne 20.10.2008, pon 09:53, celkem upraveno 1 x.
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz