Zajímavosti z alfáckých cest. S alfou i bez.
Zajímavosti z alfáckých cest. S alfou i bez.
Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych sem naházel fotky z minulého víkendu. Táta si hrozně přál vyzkoušet čtyřkolku, tak jsem mu ji na den půjčil jako dárek k narozeninám a jeli jsme to otestovat. Měl mít nějakou mrchu o výkonu 17k, ale ta se polámala, tak jsme dostali jako náhradu 750ku s výkonem 49k. No, bylo to peklo
Cesta k terénu...
Vjezd do terénu (je to focené z auta, jeli jsme za ním)
První brodík ještě v autě
Asi už vám došlo, že jsem nejel alfou
Troška blatíčka (Vitara se držela překvapivě dobře)
A už je to tady...
Od tohoto okamžiku můj otec podle svědeckých výpovědí už jenom pořád opakoval: to je vůl, to je vůl
Rychlejší než závěrka
Cesta k terénu...
Vjezd do terénu (je to focené z auta, jeli jsme za ním)
První brodík ještě v autě
Asi už vám došlo, že jsem nejel alfou
Troška blatíčka (Vitara se držela překvapivě dobře)
A už je to tady...
Od tohoto okamžiku můj otec podle svědeckých výpovědí už jenom pořád opakoval: to je vůl, to je vůl
Rychlejší než závěrka
Naposledy upravil(a) Kleofáš dne 21.10.2008, úte 11:01, celkem upraveno 2 x.
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
První přetáčivý smyk jsem si vyzkoušel omylem, ale pak už jsem přišel jak na to...
nezdá se to, ale jedu ccca 90km/h
ten oblak prachu není ode mě
nezdá se to, ale jedu ccca 90km/h
ten oblak prachu není ode mě
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
No a každý příběh plný frajeření bez pokory musí mít pointu...
Tady je aktuální stav mojí pointy po 6 dnech. Další důkazy nosím ještě o pár desítek centimetrů níž, ale těmi vás nechci unavovat
Jak se to stalo, vám nebudu popisovat. Jen mám malou radu: když si za sebe posadíte svoji milou, jednostopými motorovými vozidly neposkvrněnou, řekněte jí, že se má při zatáčení naklánět a kterým směrem. Jinak dopadnete (přinejlepším) podobně
Tady je aktuální stav mojí pointy po 6 dnech. Další důkazy nosím ještě o pár desítek centimetrů níž, ale těmi vás nechci unavovat
Jak se to stalo, vám nebudu popisovat. Jen mám malou radu: když si za sebe posadíte svoji milou, jednostopými motorovými vozidly neposkvrněnou, řekněte jí, že se má při zatáčení naklánět a kterým směrem. Jinak dopadnete (přinejlepším) podobně
Kleofáš nebo někdo z adminů: můžete tohle téma přejmenovat na něco ve stylu "různé zajímavosti z cest" (mě to nejde), ať nemusíme zakládat nové vlákno pro každé zajímavé místo, kam se někdo z nás podívá (stejně jak to máme se zajímavými inzeráty)? Mě to přejmenovat nejde....
Každopádně, byl jsem teď týden v Šanghaji v Číně a než sem dám link na nějakou webovou fotogalerii, tak zatím aspoň ochutnávka, jak se teď v číně jezdí vlakem..... Fotka je z magnetické linky "Maglev", docela mazec! Když to ve 300kmh klopilo zatáčku, tak jsem si připadal jak na klopence v Indianapolis Rychlost je samozřejmě 431kmh
[/b]
Každopádně, byl jsem teď týden v Šanghaji v Číně a než sem dám link na nějakou webovou fotogalerii, tak zatím aspoň ochutnávka, jak se teď v číně jezdí vlakem..... Fotka je z magnetické linky "Maglev", docela mazec! Když to ve 300kmh klopilo zatáčku, tak jsem si připadal jak na klopence v Indianapolis Rychlost je samozřejmě 431kmh
[/b]
Naposledy upravil(a) Kubas dne 21.10.2008, úte 11:32, celkem upraveno 1 x.
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Zážitek to je, ale jednou za ty prachy stačí.... Vlastně větší zážitek než samotný závod je to všechno kolem: areál v Šanghaji je úplně nový, hlavní tribuna gigantická, zbytek taky opravdu perfektně udělaný. Blízké okolí kolem okruhu je taky pěkně upravené, takže to tam vypadá fakt pěkně (rozdíl od okruhu v Brně je asi jako fotbalové stadiony Barcelony a Sparty). Navíc se blíží konec sezóny a když vám nad hlavou lítá ten vrtulník co snímá závod, tak si připadáte že jste v centru světa :-) Další obrovský zážitek je zvuk těch F1, který se prostě bez špuntů nedá vydržet a je blízký fyzické bolesti. Se špuntama je to tak akorát ;-) Jinak já jsem seděl na konci té nejdelší vracečky a viděl tam i pár předjíždění, rychlost těch aut a jejich brzdné schopnosti jsou neuvěřitelné, pak sem hodím jedno video a fotky. Bohužel závod jste asi viděli, takže víte, že na Hamiltona nikdo neměl a prostě se jen čekalo na nějakou poruchu nebo tak něco....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Takhle nějak to vypadá na vlastní oči, akorát ten randál vaše repráky asi napodobit nedovedou ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=nVUw2824dg4
http://www.youtube.com/watch?v=nVUw2824dg4
To je hustý. Já jsem teda zatím byl jen na MotoGP, ale tohle asi bude větší peklo.
Mimochodem dobrá je ta tribuna...
Mimochodem dobrá je ta tribuna...
Kleo: tribuna je opravdu krásná a to sem ještě hodím fotky té hlavní, ta je ještě větší..... Paradox je že v Číně můžeš jezdit vlakem 400kmh, vylézt si na 481m vysoký mrakodrap a zajít si na supermoderní okruh formule 1, ale po tom velkém zemětřesení tam ještě pořád snad milión lidí nemá domov a žije už půl roku ve stanech.... To celé v údajně "komunistické" zemi.... (ale to už zabíhám do "světonázorů", takže to moc nepitvejme, všichni víme, jak to v Číně chodí....
Tyhle fotky jsem nefotil já, ale kámoš, který má poněkud lepší fotoaparát než a já a taky více talentu Město vypadá na fotkách úžasně, ale je to taková Potěmkinova vesnice, je tam strašný smrad z aut a lodí a ceny pro běžné číňany jsou úplně mimo....
Pánové něco málo fotek z Itálie z minulého týdne - ze 6 dní na lyžích 2 polojasno a zbytek čisté azzuro Když jsem cestou viděl, jak hnusně bylo v Rakousku, znovu jsem se utvrdil v tom že na lyže fakt jen do IT...
http://picasaweb.google.cz/bara.kuba.fo ... dGkiI5ei1g#
http://picasaweb.google.cz/bara.kuba.fo ... dGkiI5ei1g#
Richie na jaře to stojí na týden (skipas + ubytko bez jídla) kolem 6.000 Kč, to už se dá, ne? Já jsem letos lámal Kleofáše ať jede se mnou a nevyšlo to, tak se třeba příští rok můžem domluvit nějak hromadněji....
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Bahno pane, na kolena bahnoRichie píše:no to by bylo dobre pokud behem roku vsichni nezbehneme k VW tak se domluvime...ja namazu kolena sadlem a pojedu jak vitr (kolena mi totiz vrzou stejne jako ramena na alfe )
takže žádné Dolomity, nebo Trentino, ale Třeboňské lázně
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou