GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Odpovědět
cooper.mb
Nováček

Příspěvky: 237
Registrován: 1.12.2008, pon 12:44
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od cooper.mb » 28.5.2009, čtv 15:43

Ahoj po té co jsem na rychlo nandaval baterku a škrtl jsem klíčem o kostru mi displej začal ukazovat neúplná čísla. Stalo se to někomu nevíte co s tím?
Přílohy
3.JPG

Sperka
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 203
Registrován: 12.9.2008, pát 01:52
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Kontaktovat uživatele:

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od Sperka » 30.5.2009, sob 02:55

taky mi tohle obcas ukazuje.... obcas normalne, obcas tohle... fakt nikdo netusi jak to opravit?
Alfa Romeo 166 2,4 JTD katík off
Lancia Delta II 1,9 TD
Fiat Bravo 1,8 GT

Never drive your car faster, than your guardian angel can fly

cooper.mb
Nováček

Příspěvky: 237
Registrován: 1.12.2008, pon 12:44
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od cooper.mb » 30.5.2009, sob 06:39

No me to ted dělá furt. Zkusím zajet na diagnostiku a uvidím. Zatím nevím čím to je :(

Kůrkyn
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4894
Registrován: 13.5.2007, ned 23:56
Bydliště: Pacov
Kontaktovat uživatele:

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od Kůrkyn » 30.5.2009, sob 12:30

diagnostika nic nezjistí, tady je chyby přímo v displeji. Jedině zkusit rozebrat, vyčistit, jestli se něco změní...

cooper.mb
Nováček

Příspěvky: 237
Registrován: 1.12.2008, pon 12:44
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od cooper.mb » 30.5.2009, sob 14:50

To už jsem taky zkoušel a nic to neudělalo. Mám strach, že když vyměnim displej tak to nepomůže. Ještě jsem si říkal, že ten kdo umí stáčet km a napíchnout se do toho by to mohl nějak opravit. No Kurkyne kdyby se ti doma válel displej nebo celá řpístrojovka tak bych jí asi koupil :)

Kůrkyn
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4894
Registrován: 13.5.2007, ned 23:56
Bydliště: Pacov
Kontaktovat uživatele:

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od Kůrkyn » 30.5.2009, sob 21:47

řekl bych, že Lancia kappa má stejný displej, možná by to stálo z apovrtání. V katalogu je bohužel jen celý přístroj.

cooper.mb
Nováček

Příspěvky: 237
Registrován: 1.12.2008, pon 12:44
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od cooper.mb » 31.5.2009, ned 15:25

JOJo displej může být stejný i u Alfy se dá koupit jen celá přístrojovka. Myslim, že to ale displejem nebude. No uvidíme

coyote
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3585
Registrován: 13.8.2007, pon 12:07
Bydliště: blízko Kralup nad Vltavou

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od coyote » 1.6.2009, pon 10:39

Pokud ukazuje neúplná čísla viděl bych to na kontakty mezi displayem a deskou se zbylou elektronikou.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej

cooper.mb
Nováček

Příspěvky: 237
Registrován: 1.12.2008, pon 12:44
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od cooper.mb » 1.6.2009, pon 15:37

No ty už jsem jednou zkoušel čistit a nepomohlo to zkusím to ještě jednou líp.

cooper.mb
Nováček

Příspěvky: 237
Registrován: 1.12.2008, pon 12:44
Bydliště: Jihlava
Kontaktovat uživatele:

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od cooper.mb » 3.9.2009, čtv 17:48

Takže kdyby to někoho zajímalo bylo to displejem. Vyměnil jsem ho ze starší přístrojovky a už to funguje. Jinak přístrojovka z modelu do roku 1998 pasuje i do faceliftových gtv po roce 1998 a vše normálně zobrazuje. Já jsem ale vyměnil jen displej abych to zachoval tak jak to je. JE zvláštní že se to rozbilo při skratu baterky s kostrou. Jinak díky Soběslavovi Michalcovi kterej mi to umožnil odzkoušet a vyměnit.

jambon-brule

Příspěvky: 43
Registrován: 4.6.2017, ned 18:16

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od jambon-brule » 17.7.2020, pát 10:25

Obrázek
tak bohužel toto je důvod proč mne vyhodili z STK... neda nevyhodili, ale doporučili mi to opravit, neboť je vážná závada a dal by mi to borec jen na 30 dnů ...
spider 916 GTV, rok 2002
Přílohy
IMG_4014.jpg

jambon-brule

Příspěvky: 43
Registrován: 4.6.2017, ned 18:16

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od jambon-brule » 31.7.2020, pát 12:51

cooper.mb píše:
3.9.2009, čtv 17:48
Takže kdyby to někoho zajímalo bylo to displejem. Vyměnil jsem ho ze starší přístrojovky a už to funguje. Jinak přístrojovka z modelu do roku 1998 pasuje i do faceliftových gtv po roce 1998 a vše normálně zobrazuje. Já jsem ale vyměnil jen displej abych to zachoval tak jak to je. JE zvláštní že se to rozbilo při skratu baterky s kostrou. Jinak díky Soběslavovi Michalcovi kterej mi to umožnil odzkoušet a vyměnit.
takovej displej, kdyby byl k mání plně funkční, tak mám zájem :-)

Petr147
SemTuFurt

Příspěvky: 9810
Registrován: 30.9.2009, stř 22:52

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od Petr147 » 31.7.2020, pát 14:26

to domaluj fixou a jeď na jinou stk :D

jambon-brule

Příspěvky: 43
Registrován: 4.6.2017, ned 18:16

Re: GTV displej km ukazuje neúplná čísla

Příspěvek od jambon-brule » 7.8.2020, pát 10:10

Petr147 píše:
31.7.2020, pát 14:26
to domaluj fixou a jeď na jinou stk :D
... a přesně tak to dopadlo :-P

Odpovědět

Zpět na „GTV/Spider 916“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host