Ahoj, tak dnes se mi vrátilo auto z výměny
řízení...jsem pěkně naštvaný a znechucený. Jednak když se demontovalo staré
řízení, tak kolem místa co se napojuje na volant byla taková gumová krytka. Zkoušeli jsme ji nějak z toho oddělat, ale byla tam nalysovaná a nešla dolů. Ale na novém
řízení tato krytka nebyla a mechanik to tam namontoval i bez ní a teď když jedu tak jde slyšet takové jakoby syčení z prostoru pod nohama jak tama fouká (foto 1). Další věc je, že po výměně
řízení se mi na PC ukazuje hláška VDC UNAVALLABLE CONSULT HANDBOOK(foto 2).Samozřejmě nemají diagnostiku a neměli to jak vymazat nebo se podívat co to znamená. Neví někdo co tato hláška přesně signalizuje??Mechanik mi říkal, že musel zapnout žhavení když měl vypuštěný olej ze serva a pootočit volantem a že se to tam objevilo. A za další a nejzásadněji mě to nasralo, tak mi vrátili auto z geometrie a na dveřích od řidiče škrábanec od vrchu až důle a jakoby podle pravítka a hřebíkem. Volal jsem majiteli servisu, kterému jsem auto předával ať to urychleně vyřeší a je mi jedno jestli opravu laku zaplatí on nebo ti ke kterým to dal na geometrii...takže tak...

uvidíme jak to dopadne, ale majitel toho servisu je muj známí a řekl, že mi auto dá do původního stavu.
Ještě ohledně te fotky z podnoh řidiče mi připadá jakoby tam něco chybělo(nějaký kryt nebo tak něco...nevíte co tam má být nebo jestli to tak má být?každopádně to jak tam není ta guma která zamezovala tomu jakoby profukování, tak se to dá asi vyřešit tím, že to zatěsním něčím pod nohama nebo nemáte nějaké nápady??
Všem díky