A ta fotka, co jsi sem dal je předpokládám 156ka

Fotka nevím z čeho je, ale tipoval bych to taky na 156, je to někde se zahraničního serveru.
Já mám rozdělanou celou převodovku (viz foto).
Q2 to není, ta červená tam byla od předchozího majitele a nemá tam co dělat.Dallen píše:Podle tehlice a rizeni mi taky prijde, ze to je 156/147/GT.
Imho cervena, neni to Q2 od GIA?
No osobně tomu taky nevěřím, ale uvidíme.Tanguero píše:Vymlácená převodovka na havarijko? To je super nápad, takto by se dal interpretovat i havarijní stav vstřikovačů, kvůli mizerné kvalitě nafty a řešit to přes havarijko, ne?
V alfě cena 1.750,-Kolbik píše:Gratuluju ke znovuzprovozneni.Ty silentbloky na prevodovku si kupoval v Alfe nebo nekde jinde?
To nechtěj ani vědět.Temp píše:Zní to moc hezky. Na kolik ta sranda celá vyšla?
Nebyla vůbec narušená guma žádné popraskání, steření atd.ssvd píše:Gratulace, hlavně ať dobře a dlouho slouží![]()
K těm silentblokum, pamatuju si že jsem se na ně cca před rokem koukal, překvapilo mě že se s nima dá celkem lehce zahýbat, guma ale nebyla popsraskaná ani spuchřelá tak jsem si říkal že to asi tak má bejt. Jakej byl rozdíl mezi gumou těch satrejch a těch co si namontoval?
No původně, když se to rozebralo jsem to chtěl opravit, prodat a koupit 3,2 JTS Q4.Adamsquare píše:Těžká paráda![]()
... ale je mi jasný, že sis za to mohl skoro koupit druhou
Envel píše:Hlavně postupně přidávej další a další zkušenosti! Pokud to pošlape i v dalších režimech jak popisuješ, tak je to slušný návod na upgrade.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti