A jedeš s náma v pátek? ti přihodím do auta manželku, ať mám klidKatusa píše:Čauves všici.. tak žádnej spolujezdec se vážně nehlásí?? to je sakra dlouhá cesta na samotné cestování

A jedeš s náma v pátek? ti přihodím do auta manželku, ať mám klidKatusa píše:Čauves všici.. tak žádnej spolujezdec se vážně nehlásí?? to je sakra dlouhá cesta na samotné cestování
Pietro píše:....ti přihodím do auta manželku, ať mám klid
taky vemu, ale nevim esli meri dobre (vzdy ukazoval vyssi hodnoty), a navic mezi kazdym merenim se ma pockat 3 minuty (posledni mezitim jiste vystrizlivi, nez se na nej dostane rada..)DědekBV píše:Tak co s tím alkoholtesterem
Pokud máš ten posyp na rozhánění mraků co používají číňani a rusové tak ho pár pytlů vem. Nějakýho čmeláka si pronajmeme od jézéďáků......Pietro píše:..... Nepotřebuješ ještě něco?
... ona je zvyklá...Katusa píše:![]()
![]()
![]()
kdyby tě tak manželka slyšela
ta by ti dala
![]()
No pořád trochu váhám, jestli jet v pátek, nebo až v sobotu. Dát litr za ubytko se mi moc nechce..ale zas je škoda pátečního odpoledne. Každopádně končím v práci tak ve dvě, nevím nevím, jestli vás stihnu.. Možná pokud nepojedu odložit psa k babičce a vezmu ho s sebou.. to si pak ale všichni připravme pevné nervy...
A co to je? Čivava nebo peruánský naháč?Katusa píše:.... jen je to hyperaktivní nezvladatelný hovado..
P-E-SDědekBV píše:Čivava nebo peruánský naháč?
Jakou jsi dostala u nás sodu? mám být znepokojen že se dělo něco o čem nevím? Nebo myslíš Boomerovo razítkování? To byla zhovadilostKatusa píše:Jááák ona je zvyklá???!!!???!!!Jestli myslíš tu brutální sodu, kterou jsem dostala na jedlovce, tak na to si zvykat nehodlám..
![]()
![]()
Opravim ti ho kladivem...Katusa píše:...světlo??? ...
... a co zkusit tohle?Pietro píše:..... ti přihodím do auta manželku, ať mám klid
Jo dik,tak to uz bych dosel do Brna pesky s volantem v ruce a klicema kolem krku:-). Predek mam 2.5 a zadek 2.2 podle Páji a stálo to zaspeedy píše:já plním od 2,5 do 2,8bar
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host