Příspěvek
od Kleofáš » 13.5.2010, čtv 18:59
JP:
Jestli máš pocit, že je dotčeno tvé ústavní právo na svobodný projev, můžeš to řešit s příslušným soudem, kterýžto je k tomu v demokratické společnosti určen. Jen si dovolím tě varovat, že existuje jistá nemalá šance, že by pak mohlo být tvé ústavní právo odvozováno místo slova "ústava" od slova "ústav".
A teď konstruktivně:
Jestli se nevzpamatuješ a nezačneš se chovat normálně (pokud chceš definovat normu, podívej se, o čem a jak tu debatují stovky dalších lidí), tak půjdeš. Zapomeň na Kubase, teď tě začínám hlídat já a dám ti bez jakéhokoliv varování BAN pravidla-nepravidla, jakmile budu mít pocit, že k tomu je dobrý důvod. Nemám vůbec žádnou povinnost to tobě nebo komukoliv jinému zdůvodňovat, prostě tě vyrazím, protože tu lezeš spoustě lidí včetně mě na nervy. Jestli ti udělá dobře, že půjdeš v souladu s pravidly, klidně do nich ustanovení o okamžitém BANu pro otravný lidi přidám, abys měl pocit, že zákonům bylo učiněno zadost.
Důrazně tě upozorňuju, že jakákoliv odpověď na tento příspěvek povede k okamžitému naplnění výše uvedené hrozby. Beze srandy.
Doufám, že jsem to řekl v souladu s pravidly dostatečně slušně a jasně.
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant