Jinak je to opravdu ohnutá těhlice... zřejmě podpultový díl z tuzexu

Zhruba jak mostní lanaMilan+ píše:Adame, Ty musíš mít nervy jak provazyhlavně se do té Fóbie moc nazamiluj ať na Alfušku nezapomeneš
![]()
![]()
![]()
Hlavně ten motor musí být úchvatný
Lhal bych, kdybych řekl že jsem v klidu, ale tak zlý to snad nebude. Mají tam Škoda, Seat, Fiat ... takže to vidim na Fabii, Roomster, Ibiza, Punto .... něco z toho.xjohny píše:Seicento?
Alespoň to Mito bych Ti přál za to utrpeníAdamsquare píše:Lhal bych, kdybych řekl že jsem v klidu, ale tak zlý to snad nebude. Mají tam Škoda, Seat, Fiat ... takže to vidim na Fabii, Roomster, Ibiza, Punto .... něco z toho.xjohny píše:Seicento?
Měly tam i na dvorku složený černý Mito a bílou 159SW Ti ... obojí s TBi, mohli by se pochlapit
cendler píše:Wenca je tu nový a dělá povik, panáčku tady ten pán má alfu a troufám si říct že v lepším stavu, než ta tvoje, hlavně má koule pod kapotou
Za to se čtenářům omlouvám a příště si na to dám pozor.Podle mého názoru auto bez servisky nemůže být v top stavu, protože jak se kdo chová k papírům, tak se chová k autu. Nedokážu se rozhodnout, kdoi je lepší - bordelář, nebo podvodník?
Díval jsem na Allegro a nic jsem nenašel, nebo nevím jak to pšonci nazývají.Tanguero píše:navíc Adamovi, který čeká na nějakou za..nou těhlici, kterých na Allegro.pl najde aspoň 5.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Americkej a 3 hosti