Tak jako vedoucí zájezdu nemám problém vyrazit dříveHampice píše:Taky mám dovolenou už ve čtvrtek, takže je mi to taky jedno. Takže to zaleží na vedoucím zájezdujakubSW píše:No tak za mě by to mohlo být i dřív, budu mít volno už od rána takže dorazím k Radesovi odpoledne
Ale ten sraz na Stelviu je mooooooc dobrej nápad. Máte někdo českou vlajku?
Jo to taky nevím kolik nás pojedePietro píše:Rád se i s přítulkyní přidámeRADES 155 píše:Kdo by se chtěl přidat, tak odjíždíme z Prahy ve čtvrtek 24.6. cca mezi 21 -22 hodinou. Trasa Praha - Plzeň - Munchen - Garmisch - Landeck - St. Moritz - Milano, jenom dotaz - nechcete vyrazit o něco dříve, tuhle cestu trochu znám, a nějaká hoďka spánku pod hvězdama přijde vhod
. pokud pojedem přes stelvio,jenom dobře
, vždy jsem ho jel jen na motorce, tak autem to bude poprvé. Jinak mám k dispozici profi vysílačky co mají možnost se naladit na PMR, kdyby někdo chtěl. Kolik tedy je do týhle skupiny přihlášeno celkem aut? Vlákno jsem pročetl, ale moc se v tom nevyznám
vlajku mám a vezmu... odjezd z Prahy u mě možný kdykoliv po 15 hod. ve čtvrtekHampice píše: Ale ten sraz na Stelviu je mooooooc dobrej nápad. Máte někdo českou vlajku?
nebo zenu...Hampice píše:... (jakože někdo nechá doma pas a podobně:) )
Tak to se mě netýkáLadin 164V6 píše:Do San Marina prece
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host