heleeed venco, tohle mi prijde jake babska reakce zase od tebe. asi ti nikdo nemuze vycitat, kdyz neusporadas svuj sraz, ale ty duvody nesou silne znaku zenske logiky.venca píše:UZ SE K NICEMU VYJADROVAT NEBUDU JSEM NASRANEJ Z JEDNANI A KOMUNIKACE NEKTEREJCH JEDINCU TAK ZE VAS ADMINOVE PROSIM STAHNETE KAMEN!!!!!!!!!!!!! NEBUDU HO PORADAT A DOTOVAT ZABAVU NEKOMU KDO SE CHOVA JAK DAMA A JEDNA SE MNOU JAK S DEBILEM. VAM SPOKOJENYM A SLUSNYM SE OKLOUVAM ALE DIKY NIM KAMEN PROSTE NEBUDE JSEM FAKT ALE FAKT NASRANEJ A TO ZE DOOPRAVDY MOC NASRANEJ NEJSEM BUH A CHYBY DELAM JA I MOJI LIDE.RESIM KAZDEJ PRUSER CO NASTANE TAK ABY VSE ZUSTALO OK A JA MOHL V KLIDU UMRIT OTEVRI HUBU ZE JSEM TO POSRAL A JA TI VYZEHLIM I KOBEREC V KUFRU.TOHLE KAMENOVANI ROZSYPANYM PISMEM PO INTERNETU ME PRIVADI DO STAVU OFF A NEMOHOUCNOSTI. ADMINOVE KAMEN PLEAS ZTAHNETE ZE STRAZU(MYSLIM TO VAZNE ) DIKEC A LIDI SAMY SE PODIVEJTE DO SEBE JESTLI ODVADITE KVALITNI PRACI TAKOVOU JAKOU VYZADUJETE PO OSTATNICH.CIO A AT SE VAM DARI
kazdopadne uz by mozna stalo za zvazeni zabrat tentokrat opacnou polovinu letiste, bo bysme pak mohli byt za plotem vsichni. ######

p.s. sorry, ze pouzivam jen mala a cerna pismena, ale snad to prectes