kejml píše:Protože touha po dodržování pravidel je poznávacím znamením levičáků, komoušů a podobné feťácké svoloče.![]()
Správný pravičák vyznává SVOBODU!
tuta146 píše:Alahu tak za ten článek by autor vyletěl v prvním semestru na právech, takže rozhodně nedporučuji se jím řídit.
viz "i) příslušné jednání musí být zaviněné"
to napíše jenom ignorant, který vůbec nezná znaky skutkové podstaty přestupku.
Obecně a zjednodušeně:
U TČ je vyžadováno úmyslné zavinění pokud není výslovně stanoveno jinak (proto je třeba § ublížení na zdraví z nedbalosti)
U přestupků je tomu přesně naopak postačuje zavinění z nedbalosti pokud není výslovně stanoveno jinak (např. přestupek proti majetku)
Dokonce není ani řešeno zda se jedná o umysl přímý nebo nepřímý, nebo nebalost vědomou nebo nevědomou.
Takže ten článek je blábol, který akorát přivede do průšvihu toho kdo mu uvěří.
roubrt37 píše:Kejml: už dlouho mi u tebe chyběla ta správná dávka ironie v příspěvcích.....asi jak jsi přesedlal na ty bezfantazijní Helmuty. No a když ze sebe vytlačíš perlu, tak sklidíš jen nenávist.![]()
...příště musíš napsat: příspěvek je myšlen s notnou dávkou ironie. Než na něj odpovíte, zkuste si to ještě promyslet, zvažte třeba, zda-li je myšlen tak jak si ho vykládáte vy.
Všichni víme, že největší touhu po svobodě vyznávají anarchisti-levičáci. Nazvat komunisty-levičáky, feťáckou svoločí je pro mě totální ironie. Ještě jsem neviděl, že by tajemník ÚV KSČ nějak fetoval. Extrémní komunisti i extrémní fašisti vyžadují společně vládu tvrdé ruky.kejml píše:Protože touha po dodržování pravidel je poznávacím znamením levičáků, komoušů a podobné feťácké svoloče.![]()
Správný pravičák vyznává SVOBODU!
Leda tak "svobodu" zastřelit na svým pozemku nějakýho komunistu.kejml píše: Správný pravičák vyznává SVOBODU!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti