GTV - tažné oko
GTV - tažné oko
Zdravíčko, nevíte někde jaký je závit (stoupání a já nevim co všechno je k tomu potřeba) na GTV? V mojem jsem to neměl a naposledy když jsem ho koupil z GTV co bylo na díly, tak mi tam nepaslovalo... jak závit, tak bylo krátký, tak si ho necham udělat na laseru, ale k tomu bych potřeboval vedět ten závit
sice doufám, že ho nebudu potrebovat, ale i tak bych ho tam měl rád:) Díky moc.... Lukáš

GTV 2.0 V6 Turbo
Re: GTV - tažné oko
Zejtra ti ho změřím...
zajeď na vrakárnu kde mají fiaty a zkoušej... jestli to je stejné jako u 156, tak jsou 3 druhy, taky jsem si užil svoje než jsem ho sehnal, ale už je v kufru 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
HonzaR: Díky moc ;)
Tuta: Když by tu bylo něco poblíž kde něco maji tak klidně, ale 50km kvuli tomu jezdit nebudu a kupovat to od někoho kdo prodava na dily, na to uz prdim, takovy už doma mam
Tuta: Když by tu bylo něco poblíž kde něco maji tak klidně, ale 50km kvuli tomu jezdit nebudu a kupovat to od někoho kdo prodava na dily, na to uz prdim, takovy už doma mam

GTV 2.0 V6 Turbo
Zavit zmerenej nemam ale tuhle fotku jsem nasel z drivejska kdy jsem to fotil pro kamose aby koupil na vrakaci to spravny. Snad to pomuze.
'99 Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V Q2
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi to válí v kufru, ale řekla bych že je to trochu jiný než fotka co sem dal JendaV6, zkusim to nafotit a hodit ti to sem taky..
Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
Omluva, jdu pro šupleru a pro oko
za dvacet minut.. měl jsem frmol.. 

průměr dříku bez závitu 20mm,
délka dříku od konce závitu k vlastnímu oku 180 mm tedy =délka bez závitu k začátku oka, oko 6cm ,oko z materiálu 10mm-číslo materiálu odhadne někdo zběhlej v zámečničině,
závit
délka závitu 31mm, 15.78= 16,stoupání 2,
čili celková komplet délka bazmeku= 271mm, zašroubováním vyzkoušen
/vzhled viz obr. Jenda/
délka dříku od konce závitu k vlastnímu oku 180 mm tedy =délka bez závitu k začátku oka, oko 6cm ,oko z materiálu 10mm-číslo materiálu odhadne někdo zběhlej v zámečničině,
závit
délka závitu 31mm, 15.78= 16,stoupání 2,
čili celková komplet délka bazmeku= 271mm, zašroubováním vyzkoušen

/vzhled viz obr. Jenda/
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak vzhled je přeci jen stejnej a přeměřovat už to nemusim, když už si tu práci dal Honza 

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V