Trať letos byla velmi rychlá, agresivní a supr zábavná, jak pro řidiče, tak pro diváky. Řekl bych, že možná nejlepší zábavu jako diváci zažili přítomní hasiči vzadu při výjezdu z vracečky a průjezdu následným esíčkem, kde se běžně jezdilo téměř "dveřmi napřed". Přesto, že trať na první pohled tentokrát vypadala, že je s rovinkami šitá na míru pro silné vozy, byla spousta míst, kde se dalo hodně získat i ztratit, především při rychlém průjezdu zadní vracečky. A vracečku v prostoru startu, kde nebyla nouze o dobrovovolníky, kteří se předháněli, kdo lépe poseká trávník, by bylo vhodné pro příště vyasfaltovat ještě o jeden pruh :-)

nebo ještě lépe naopak vysypat kačírkem :-)

. Já jsem si zase při tréninkové jízdě potykal s jedním kuželem, kdy mi byla jedna šikana poněkud úzká a nebo to bylo

rychlostí mé 33 16V?, každopádně pravý blatník si to bude jistě pamatovat :-) Jěště bych doplnil, pro ty, co tam nebyli, že trénkové jízdy proběhly za mokra a o efektní smyky nebyla nouze, závod pak byl již podstatně rychlejší, na suchu. Určitě letošní Kámen nebyl o nic ochuzen, možná naopak. A to nejdůležitější, zábavu o začátku do konce, splnil

. Venco, díky =D> .