Já sem se byl v létě podívat v imofě na Giuliettu, měli tam jednu v tmavě hnědém laku, až černém (černá etna myslím, ale je do hněda). Sedačky byly v červené kůži a na palubovce byl červený pás, strop měla černý. Tato kombinace mi přišla neskutečně vydařená, moc se mi to líbilo a v kombinaci s tím lakem to k sobě pasovalo jak prdel na hrnec. Měla sportpaket, ale sedačky měly malé boční vedení jak píšete. Říkali, že je to asi tím, že se Alfa snaží dostat mezi širokou veřejnost a prodávat auta i lidem bez sportovního ducha, proto jsou sedačky dělané spíš na pohodlí. Ovšem u sportpaketu asi mohlo být boční vedení sportovnější :/ Mimochodem u Brery byly sedačky taky dost placatý a zlepšilo se to až po faceliftu, protože si na to lidi prý stěžovali. To mi, ale trochu vrtá hlavou, že se nepoučili

. Volant mám stejnej a drží se mi dobře, nemůžu mu nic vytknout. Hodně příjemně se mi drží volant u GTčka a i to boční vedení mělo nejlepší, v čem jsem od Alfy tak seděl

A poslední věc, dneska kolem mě projela Giulietta QV v červené 8C barvě, ta barva je prostě nádherná. Měla na boku nálepku Dojáček takže k vidění by mohla být tam.