datumn je stanoven dle hlasovani na 5.1.2008..nebo pokud nebudete jeste dostatecne nabazeni svymi vanocnimy darky tak az 12.1.....
italce se dobijela baterka a tak jsem musel klesnout az k jizde v BMWRaddik píše:uvidím. každopádně Richie se tu moc neobjevuje tak ani se srazem nic není jisté.ono aby vůbec nějaký sraz byl, když.. no nechtěl jsem to říkat ale - 25.12. jsem Hradcem projížděl a potkal jsem Richieho...ale.. nejel v Alfě
![]()
A proč by mělo vadit, že jste z Moravy?Raduza+Monča píše:Tak kdy je vlastně ten sraz 5.1 nebo 12.1. ,že bychom tedy za vámi dorazili ,pokud vám a některým pražákům nebude vadit ,že jsme z Moravy.
A prosím nějaký program nebo restaurace je k mání,když dorazíme tak zdaleka nebo se nás někdo ujme????????![]()
![]()
![]()
*************************************************************Raduza+Monča píše:Tak kdy je vlastně ten sraz 5.1 nebo 12.1. ,že bychom tedy za vámi dorazili ,pokud vám a některým pražákům nebude vadit ,že jsme z Moravy.
A prosím nějaký program nebo restaurace je k mání,když dorazíme tak zdaleka nebo se nás někdo ujme????????![]()
![]()
![]()
Konecne dalsi kolinak...CKIN2U píše:Takže zdar kluci, takže, jsem z Kolína, ale do HK jezdím parvidelně, ehmmm, teda lítám. No a 5.1. by to šlo, takže v kolik hodin to vypukne na tom stadionu? Doufám, že ne v 8 ráno, ale 10 - 11 by byla berná. Tak se mějte Váš Čalda
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů