ze bych se stavil.....ta moje jeste voskovana nebyla...
 ze bych se stavil.....ta moje jeste voskovana nebyla...  

Tak to koukej navoskovat. I v zimě to má svůj význam, podle mě to trošku chrání před solí ;) A hlavně holka prokoukne, uvidíš ;)Richie píše:kolik si uctujes za vsokovani?ze bych se stavil.....ta moje jeste voskovana nebyla...

Přesně tak...nic se nemá přehánět. Já navoskuju, když už to při oplachu nenechává na autě velké kapky.Raddik píše:voskuj tak třikrát za rok, to je ideální. před zimou kvůli částečné ochraně laku, potom na jaře po skončení břečky a solení a pak ještě v průběhu léta ať je pěkná na srazy
Čau no to voskování si podle mě každej musí udělat sám, máš z toho pak větší radost, aspon já tedaRichie píše:tak to jsem ostudavsichnmi voskujou ...jen ja ne
 Dělám to s láskou, musí na to bejt počasí..A jak tady někdo psal tak to opravdu prokoukne, dával jsem to do myčky a není to zdaleka takový,,Jinak s tím voskováním nepřeháním, nebojte
  Dělám to s láskou, musí na to bejt počasí..A jak tady někdo psal tak to opravdu prokoukne, dával jsem to do myčky a není to zdaleka takový,,Jinak s tím voskováním nepřeháním, nebojte  A ještě sem na miláčka použil brousící pastu, přece jen má už něco za sebou a lak není bohužel 100%ní..Ta pasta je bezva, zakrývá jizvy fakt parádně, na to že to je za pár korun...doporučuju na menší škrábance!!
  A ještě sem na miláčka použil brousící pastu, přece jen má už něco za sebou a lak není bohužel 100%ní..Ta pasta je bezva, zakrývá jizvy fakt parádně, na to že to je za pár korun...doporučuju na menší škrábance!! 
tak ji budu muset navoskovatBuřt píše:Čau no to voskování si podle mě každej musí udělat sám, máš z toho pak větší radost, aspon já tedaRichie píše:tak to jsem ostudavsichnmi voskujou ...jen ja ne
Dělám to s láskou, musí na to bejt počasí..A jak tady někdo psal tak to opravdu prokoukne, dával jsem to do myčky a není to zdaleka takový,,Jinak s tím voskováním nepřeháním, nebojte
A ještě sem na miláčka použil brousící pastu, přece jen má už něco za sebou a lak není bohužel 100%ní..Ta pasta je bezva, zakrývá jizvy fakt parádně, na to že to je za pár korun...doporučuju na menší škrábance!!

pridej si svoji kartu do profilu
 pridej si svoji kartu do profilu 
Dresik píše:Dovolím si nesouhlasit. Jen špatně koukáš. Je tempo na zašlé laky, který teda vyleští neskutečným způsobem- zkoušel sem to kdysi na červeném Tipu a čuměl sem jak puk. Pak je taky tempo na nové laky a metalízy a ta už brusná není.
 Tempo je  oboje leštící přípravek tedy s obsahem leštící přísady tj jemné abrazivní prostředky obsahuje i když ten na nové laky jemnější ale jsou tam, oto víc hrozí proleštění hran. Pozor na to pokud máte lak OK nepoužívejte leštící připravky je to zbytečný, používejte pouze konzervační vosk ať tekutý nebo tvrdý tvrdý je trvanlivější ale zase je pracnější nanášení a rozleštění,a co je hlavní přípravek který používáte musí mít na sobě nápis neobsahuje silikon (tempo ho neobsahuje) jelikož je poté problematická jakákoliv laková oprava nelze ho odstranit běžným způsobem.
 Tempo je  oboje leštící přípravek tedy s obsahem leštící přísady tj jemné abrazivní prostředky obsahuje i když ten na nové laky jemnější ale jsou tam, oto víc hrozí proleštění hran. Pozor na to pokud máte lak OK nepoužívejte leštící připravky je to zbytečný, používejte pouze konzervační vosk ať tekutý nebo tvrdý tvrdý je trvanlivější ale zase je pracnější nanášení a rozleštění,a co je hlavní přípravek který používáte musí mít na sobě nápis neobsahuje silikon (tempo ho neobsahuje) jelikož je poté problematická jakákoliv laková oprava nelze ho odstranit běžným způsobem.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti