Ukončení čipování ? .....a nebo ne ...
Ukončení čipování ? .....a nebo ne ...
Vzhledem k vice okolnostem ukončuji svou činnost a rozprodávám nářadí k čipování, co mi zbylo. Kdo má ještě zájem o čip, kontaktujte mne co nejdříve, pokud vás bude více, přijedu a udělám cenu. Čipuji poze JTD a mJTD. Kdo se první ozve na muj email, dostane darek. Pro ostatni akcni cena za 4000Kč. :P
Richie, ozvy se mi, email: herman.peter@seznam.cz. Udělám Ti jeden nekouřivej čip za cenu, jakou si sám určíš. :!: Tťeba proto, aby drtikols a oběti jiných firem pochopily, jak se nechaly doběhnout, a jak si tímhle neuvážlivým krokem ničí motor 

- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
jenze ja nevim jak predtim to kourilo a kdo to delal.chapes to?jen vim ze to huli jako kazde jine auto.mozna vice,, a nebranim se tomu abys to nekdy videl a pripadne prokontroloval...treba si to necham od tebe udelat.sarkan píše:Richie, ozvy se mi, email: herman.peter@seznam.cz. Udělám Ti jeden nekouřivej čip za cenu, jakou si sám určíš. :!: Tťeba proto, aby drtikols a oběti jiných firem pochopily, jak se nechaly doběhnout, a jak si tímhle neuvážlivým krokem ničí motor
nebranim se tomu

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm VELOCE
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no tak no tak....jasne ze jsem myslel cip a dejlsarkan píše:Kupodivu jsem celkem chapavej :idea:drtikols píše: jenze ja nevim jak predtim to kourilo a kdo to delal.chapes to?...treba si to necham od tebe udelat.
nebranim se tomu
No já nevím, ode mne si to nechává dělat jen moje žena![]()
Někdy se na podíváme, v současnosti mám straašne málo času.
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
Re: Ukončení čipování.
Nazdar, teraz som sa pridal na vase forum a chcem sa spytat ci este robis ten chiptuning alebo si skoncil uplne?sarkan píše:Vzhledem k vice okolnostem ukončuji svou činnost a rozprodávám nářadí k čipování, co mi zbylo. Kdo má ještě zájem o čip, kontaktujte mne co nejdříve, pokud vás bude více, přijedu a udělám cenu. Čipuji poze JTD a mJTD. Kdo se první ozve na muj email, dostane darek. Pro ostatni akcni cena za 4000Kč. :P
Mam 166 2.4 JTD 1999 a chcel by som par konov naviac v rozumnej forme.
Dakujem
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
motoru to neskodi alespon muj nazor....ja koupil auto nacipovany jak dlouho to bylo pred tim nevim ale ja uz sem najel cca 40 000km a motor jezdi dal jako vinecko. jen mozna spojka pokud bude horsi tak ta odejde co nevidet...protoze tan kroutak se zvedne a slabsi spojka to neudrzi...Kecal píše:Nazdar ja by som sa rad popytal ci ten chip tuning neskodi nejko velmi motoru. Ja mam 146 1,9 Jtd r.v. 99.Je na to vela nazorov. Ja si myslim ze ked mi na diagnostike nezistili ziadne chyby a po tech. stave je auto ok tak by som sa do toho mohol pustit? Rad by som vediet nazor od skusenych
tak jdi do toho...ber to jako radu od cloveka ktery to uz ma cca 50 000km
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
Aby som nezavádzal verejnosť tvrdením, že som skončil, tak dávam veci na pravú mieru. Chcel som skončiť a naozaj som pár mesiacov bol "mimo provoz" a aj mimo republiku. Veci sa ale vyvinuli ináč a svojmu hobby sa naďalej venujem. Síce v malom, ale predsa
Času je pomenej, tak ak má niekto záujem, po vzájomnej dohode nevidím problém.

www.alfatuning.sk - čiptuning výpočtom
+421948011483
+421948011483
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
SARKAN
Chtěl jsem se optat, zda umíš poladit i benzíny. Konkrétně 2,0 JTS a co to parametrově dovede.
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Tak ja mam zaujem. Posles mi nejaky kontakt na wraith771@zoznam.sk? ja Ti brnknem.sarkan píše:Aby som nezavádzal verejnosť tvrdením, že som skončil, tak dávam veci na pravú mieru. Chcel som skončiť a naozaj som pár mesiacov bol "mimo provoz" a aj mimo republiku. Veci sa ale vyvinuli ináč a svojmu hobby sa naďalej venujem. Síce v malom, ale predsa![]()
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex