Ale...Hned po prvních zkušebních jízdách jsem odhali pár chybek, z nichž nějvětší byla blikající kontrolka EOBD systému související se zacukáváním pod plynem a podezření na odešlý termostat. Převezl jsem si ji dom (UH) a tam jí dal do Vencaru. Nahlásil jsem jim zjištěné chybky (mimo jiné svítící kontrolka airbagu - zoxidované kontakty), všechno pěkně opravily, ale abych došel k pointě, při nákupu a v inzerátu mi bylo řečeno, že má auto novou spojku a vyměněné svíčky, klukům z Vencaru se ty svíčky nelíbyly, po diagnostice motoru zjistily že blbne zapalováni 4.válce. Vyměnily svíčky a zrazu bylo po problému, jako bonus mi bylo řečeno, že tam byly svičky, které tam vůbec neměly co dělat a nebyly pro mé auto. Pak mi bylo ještě řečeno, že ta alfa je trochu sešlejší, než by na udávané kilometry měla být, ale jinak je v pohodě. že prý má nalítáno víc, nebo byla parkována nad místem kde bylo vlhko ( na hlíně,...). Jelikož to bylo po prvním majitely a pravidelně servisováno v imofě ( alespoň podle servisky) rozhodl jsem se důvěřovat imofě, že nestočila km. Jako takovou tečku za tím naším příběhem, jsem si vzpomněl, že jsem při předávání papírů od auta v imofě mezi nimy dostal i papír z diagnostiky, kde byla vypsána ta samá chyba jakou našly i u Vencaru. Z imofy mám tedy smíšené pocity.