já jí nehaním, mám to auto rád, ale není to auto pro radost z jízdy. Za společných 60t co jsem s tím najel jsem měnil olej, dělal rozvody a vejfuk. Jen když sednu do Alfonze, mám za volantem radost. Tady sednu, opřu se o okno, druhou ruku dám na opěrku a jedu. Radost z jízdy nula, zase s tím jde jet přes evropu na zátah, vzadu lednička, stolečky, jde v tom spát... Podvozkově je to taková tupina, nechá si líbit dost, ale klikatá okreska, meziplyn a Espíček nejdou moc dohromady. A jezdit tím Alfa srazy je prostě blbý.
Jinak kdybych ho nechtěl, už ho dávno nemám. Jenže do žádný Alfy se mi nevejde 7 lidí, nebo 4 lidi a 4 kola. Ale myslím že jsem tady o tom autu neřekl nic špatnýho stylem že je to s**č, francouzká je*ka a tak

. To autí je fajn, ale když jsem do toho začal lejt selenii bylo na čase si koupit pojízdnou Alfu

. Jinak je to auto ke kterýmu přijdu, odemknu, nastartuju a jedu. Má full servis a třetí technickou za sebou s čistým papírem
Joe:
vzadu 70%
vpředu 50%
vepředu by nemělo být už nic, ale vypadalo by to divně. I takhle je to schod. Spoléhám na to že policie tyhle auta moc nestaví a kdyžtak budu výřečnej. Kartičku na to mám, atesty na sklech jsou