tak většina důležitějších věcí na Alfičce už je vyřešená a je čas na blbosti jako třeba nefunkční tachometr
Nemám s tím moc zkušenosti, ale předpokládám že to bude buď špatný čidlo na převodovce (zkoušel jsem ho vyndat a vyčistit, bez výsledku) a nebo špatnej budík jako takovej. Vedení mezi čidlem a tacho vypadá ok, konektory taky.
Jde mi o to jestli se to dá nějak proměřit, třeba nějakej rozsah odporů atd., prostě abych věděl co mám shánět.
Jo, je to 1.7ie rok 91
tachometr
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: tachometr
Jsem na tom stejně. Bude asi třeba vyčistit a prostříkat kontakty zezadu na budíkách..
33
I mě se to stalo,že mi to nefungovalo,ale po vyčištění konektorů na budíkách to opět šlape,tak jak má. Poznám když je mám vyčistit,když jedu př. přes železniční přejezd tak mi ručička na tachometru skáče.
Mě se čas od času stane, že začne tachometr vypadávat a pak i fungovat..je to v kontaktech na svorkách kabelů...stačí prostříknout kontaktolem a zase to nějakou dobu šlape dobře :-)
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli to má cenu ještě psát, ale skutečně je tomu tak, stačí prostříkat kontakty vzadu na tacháči.
33
jasně že to má cenu psát, sekce 33 a 75 pravidelně sleduju zkusíme kontaktol a uvidíme
Alfa Romeo Sprint,75,116,159,166
Lancia Beta, Fulvia
Fiat 127,131
Lancia Beta, Fulvia
Fiat 127,131