No já mám zase lepší pocit z jízdy a dostanu se dřív do cíle

Tím jsem nemyslela konkrétně Vás, ale celkově. Takže kamarádi a všechno OKelbandito píše:Já proti nikomu nebojuju, jen jsem nechápal to s těma rezervacema...
tak ja jsem obcas jak rozdvojena osobnost, nekdy jedu styl SPOTREBA a dostanu se k 7 litrum (naaaadhera) a obcas se clovek proste zapomene a provetra ty kobylky pod kapotou a at uz jedu tak ci onak, vzdycky je to nadhera a uzivam si kazdou chvili a tesim na kazdou moznost se projet, at uz je to kamkoliv.mgr.maria.vaic píše:Akorát já mám tu spotřebu horší než Vy. Ale zato manžel, ten jezdí katalógově![]()
No já mám zase lepší pocit z jízdy a dostanu se dřív do cíle
Dříve měli myslím něco takového, ale ta je nějaká mrtvá.vencaAR píše:Martine máš adresu na ty jejich stránky?
Já když koukal na Sauto tak tam píšou, že se "připravují"
Dík Vašek
F.a.n.o píše:Pokud by jste se rozhodl, ze uposlechnete hlasu lidu a poridite vlastni stranky, nabizim svou vypomoc s tvorbou stranek (pokud by to teda nespechalo, jednak nemam moc volneho casu a hlavne by mi to trvalo, protoze uz je to nejakej patek, co jsem delal posledni stranky)![]()
![]()
ale zas po Vas bych nic nechtel, takze za Ty prachy ...
Ano, pan koupil u jiného prodejce a u jiné firmy. Všechno jsme si vysvětlili emailama a je to v pohodě. Prostě se spletl, to se stávávencaAR píše:...no trochu se v tom zamotáváte.
Pokud by jsi kupoval u jiného prodejce, tak proč by na tvůj příspěvek odpovídala pí.maria, že jsi měl u ní reklamovat a oslovila tě příjmením....možná vaic jako vaic, jen má více poboček
edit: ono se to prodejci pod jménem vaic v Brně jen hemží : http://www.reference-autobazaru.cz/1_76_1.html
Ano, můj manžel Ing. Aleša Vaic (to je ten poctivý =D> ) se v nedávné minulosti zabýval prodejem audia. Avšak nejednalo se pouze o prodej, on vyráběl nejlepší elektronky a zesilovače, troufám si říct, na světě. Má na svém kontě přesně 10 světových patentů. To není málo, např. já nemám ani jedenHampice píše:Taky mi to nějak nedalo a pohledal v rzp... Ta první firma se zabývala prodejem audia a skončila 7.6.2010... Nějak nevim co si o tom myslet...
Dobrý den, vážený pane Suchomel,Conflict píše:Moc se mě to netýká, ale někde na netu jsem četl, že pan Vaic (poctivý) měl manželku (nepoctivou), měli spolu nějak business, ta si ale potom založila jinou firmu s "w" v názvu, ale na to si teď nevzpomenu... no a tohle je asi nová manželka. Anebo je to úplně jinak? :-)
V zahraničí se cena auta VŽDY odvíjí od počtu km a od vypočítaných závad, kterým my v Itálii říkáme danni. Ať se Vám to líbí nebo ne. AR 2007 je levnější, když má více najeto jako AR 2006.cuhan píše:Čím nižší cena,tím víc najeto tak tato rovnice možná platí v matematice ne u dovozu aut
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host