Ahoj jen se chci zeptat, nestáváš občas na bratislavské? Nejspíš jsem tě tam viděl. Černa Alfa, ale nejsem si jistý jestli měla červenou kůži, nechtěl jsem to nějak očumovat, ale zdálky to tak vypadalo.prcek3812 píše:toto se mi stavalo po vymene rozvodu a vodni pumpy protikalapo 14 dnech na novev sem to zkontrioloval a byla pod min. dolil sem a ok
Vodní pumpa je tam nová. Dělali mi jí s rozvodama tak, jak je běžné. Myslíš, že by tam tu pumpu dali nějak špatně?Ale zase mi nejde do hlavi, jaktože to spadne pokaždé na stejnou hladinu (1,5cm pod rysku MIN).prcek3812 píše:toto se mi stavalo po vymene rozvodu a vodni pumpy protikalapo 14 dnech na novev sem to zkontrioloval a byla pod min. dolil sem a ok
Taky se mi to stalo po té rozborce motoru (hlava dole). Cca po týdnu najednou litr fuč a nikde se nenašel. Dolito a od té doby ani kapka...prcek3812 píše:toto se mi stavalo po vymene rozvodu a vodni pumpy protikalapo 14 dnech na novev sem to zkontrioloval a byla pod min. dolil sem a ok
Bych rekl, ze ve vetsine pripadu to bude tak, jak pises...Sgt. píše:Tohle sem měl i na 156 1,9JTDm 110kw dolil sem kapalinu mezi rysky a po pár jízdách sem byl cca 1cm pod minimem a dál to nemizelo. Jednou sem si všiml že hned po jízdě bylo v nádržce MAX a když sem se podíval ráno tak tam bylo obligátně 1cm pod MIN. Tím sem přestal řešit množství chladící kapaliny a svedl si to vnitřně na rozdíly teplot, špatně navrženou risku na nádržce a únik přebytečné kapaliny přepadem.
Ta zluta kontrolka oznamuje pritomnost vody v nafte ne hladinu vody v chlazeni.Jinak to co pisete o ze ze se to ztraci po vymene vodni pumpy bych tipnul na nejaky vzduch v systemu chlazeni ktery casem vyprcha.Je treba pustit topeni na plny knedlik at se vyzene vzduch z vymeniku.Jinak kontrolka hladiny chlazeni neni jen kdyz stupne teplota na maximu(treba proto ze je malo vody)tak se na displeji napise ze je treba zkotrolovat hladinu vody v chlazeni.Tak jsem se po ranu vykecal:-)Martas 01 píše:Ja myslim ze tam cidlo je kdyz das klic do zapalovani rozne se ti na budikach takova zluta nadobka to je podle mne ono.Jinak mi dela to stejny kdyz doliju kapalinu zase zmizi takze jezdim cca 2cm pod min ryskou a tam to drzi porad.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 1 host