no skusim to pozriet,ale neni tam vysoke napätie???staci ked budem mat vypnute svetla a nic mi nehrozi???skusim pozriet a dam vediet ked sa mi podari chybu odstranit
ja vlasne neviem ako maju silno svietik xenony lebo doteraz som nemal auto z xenonom.tiez nepozorujem zmenu farby svetla co sa tu uz vela krat spominalo.ako si to potom vyriesil z tymi vybojkami???Tanguero píše:Mě to dělalo taky a bylo to výbojkama. Jak ti ty světla svítí v noci? Kromě zhasínání to začlo hodně mizerně svítit. Změnu barvy do žluta, nebo růžova jsem nepozoroval.
cau...chces nejaky foto???delal jsem presne prestavbu o ktere mluviscudlik píše:zdravím vás, rozhodl jsem se si přestavět originál xenony na bi-xenony(protože ty dálkový jsou tragický), nemáte někdo nějaký postřehy zkušenosti fotky na co si dát pozor ???.... děkuji. jedná se o 156 před FL
Ahoj. Jestli máš ještě zájem, mám k dispozici celý pravý světlo s trošku pomuchalným obalem. Je to po menší ráně, nicméně starter startoval i potom.roubrt37 píše:Nemá někdo balast na origo xenon? ani po výměně výbojky nesvítí...
By se na tom světle mohl udělat pokus, nechat ho vybrousit, vyleštit a potom nechat někde venku svému osudumuf2muf píše:Ahoj. Jestli máš ještě zájem, mám k dispozici celý pravý světlo s trošku pomuchalným obalem. Je to po menší ráně, nicméně starter startoval i potom.roubrt37 píše:Nemá někdo balast na origo xenon? ani po výměně výbojky nesvítí...
---no kromě těch hnědejch koží, by to sedělo, měl jsem tam chvíly černý kožený, ale z F Coupe...Bull.et píše:Nebyla ta tvoje 145 černá s hnědejma kožnejma sedačkama? A se znakem přes kapotu a blatník?
moje bývalý zlato...byla užasná...když jsem jí prodával, opravdu jsem měl v očích slzy... to víš...6 let/ cca. 150 Tkm... a těch akcí co zažila, byl by z toho románBull.et píše:Byla to tahle?
http://146.italiancars.org/diskuze/galery_foto.php?id=3
Ty hnědý sedačky jsem viděl u jiný, jen se mi to spojilo v jedno auto
čekám na ty fotečky ... prosím prosím, smutně koukámdrtikols píše:cau...chces nejaky foto???delal jsem presne prestavbu o ktere mluviscudlik píše:zdravím vás, rozhodl jsem se si přestavět originál xenony na bi-xenony(protože ty dálkový jsou tragický), nemáte někdo nějaký postřehy zkušenosti fotky na co si dát pozor ???.... děkuji. jedná se o 156 před FL
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů