hadxr: ja raději větší o paleček

Se 164 souhlas, přidal bych však ještě AR Sei. Seděl jsem sice jen v nepojízdné, ale nemám nejmenší pochyb, že by to pohodlností strčilo do kapsy dnešní ''prémiové kraksny''. 166 je taky luxusní a pohodlná, ale nevím proč, oproti 164 mě tam sere nějak moc věcí.Kubas píše:164 bylo jediné pořádné "luxusní" auto, které kdy Alfa udělala....tuta146 píše:Mám pocit, že se Alfě v tomhle směru mimořádně daříKubas píše:tak upřímně řečeno ta cesta zarostla již s odchodem AR164.... 166 bylo dost neúspěšné auto, tam fakt není na co navazovat....Po pár svezeních ve 159 jsem kromě skvělého designu nenašel jediný důvod proč opouštět 156
Ono se ani není čemu divit - v Itálii na tyhle parníky prostě není kupní síla a zatímco Němci to prodávají po desetitisících, Italové po stovkách....
Pak je jasné, kdo má víc peněz na další vývoj atd.
Osobně s tím ale nemám problém, ať se Alfa drží svého kopyta (od staré Giulie přes AR75 až po 156) a ono to půjde
Z tý Davle po silnici č. 102 k odbočce na Křížov je to OK, ale dál na ty Sedlčany to už nevim nevim, to je tak na patnáctkyReznikCZ píše:Davle - Sedlčany - Týn - Šumava....tam to ani neklepne jen se to houpe
![]()
Proč bych si u svýho auta nemohl přetočit tachometr?Martin 156TI píše:Souhlas možná i víc než polovina, už aby to přetáčení byl trestnej čin......
Petr147 píše:protože by se z tohl mohla stát cejchovaná míra a s tou by jsi nemohl manipulovat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host