Tak už vím, kam se ztrácela. Z posilovače jsem jí injekční stříkačkou vytáhl 4dcl. Takže nic nevyteklo nikam jinam.
Gumičky uvnitř byly dost sjetý a jakoby se drolili. Tělo válce je po 300k km jako nový. Takže jsem koupil opravnou sadu.
Pro zajímavost a šikovné kutily.
Uvnitř jsou dva "válečky" s gumičkama a mezi nima pružina a vzadu další pružina. Celý to uvnitř drží vnitřní ségrovka. Přední "váleček" jde ven sám. Aby se dal vytáhnout ten zadní váleček, musí se oddělat i nádobka na brzd. kapalinu a ze zadní dírky vytáhnout takové "sítko" nebo "ventilek", které nedovolí tomu zadnímu "válečku", aby se dal vytáhnout. Nádobka je tam jen nacvaknutá přes gumičky, takže opatrně vytahovat, aby se neutrhli ty čudlíky s dírkama kterýma teče kapalina do brzdového válce, a za které to drží. Pak už jen stačí vyměnit gumičky, pozor na jejich správnou polohu, otočení. A pak už jen složit v obráceném postupu, namontovat do auta, nalít kapalinu, odvzdušnit a tradááá. Teda ta montáž a zkouška mě čeká až o víkendu. Ale snad to bude tak jak jsem napsal bez problémů
Dík za rady, čau