musim se přidat...se Spiderem 4 sezóna a nikdy mě nenechal ve štychu...měnim jen olej a filtry.. a to rozhodně nejsem sváteční jezdec, když je pěkně jezdím i 3-4 x v týdnu... + plno srazů a na okruhu jsem ho taky v Sosnový projel a jak pěkně vrtěl prdelkou

Ale uznávám že mi je líto ho takhle trápit...ale za to si užívám jeho krásnýho zvuku a zrychlení nad 4000 otáček a hlavně ten barytón co vydává při sešlápnutí plynu při nízkých otáčkách. Ještě před 14 dni proběhla projížďka bez střechy v kulichu, jak bylo krásný počasí
A jediná závada za 4 sezóny byla na přidaném el. čerpadlu, které tam někdo dal pro zvýšení výkonu... jen jsem přehodil hadičky k orig. mechanickému u kliky a jel jsem dál

Rád bych řekl, že jsem ho do tohodle pěknýho stavu uvedl já..ale já bohužel-nebo dík..na nic ani nesáhl.
Takže jednoznačně má nejstarší a zároveň nejspolehlivější Alfa a to nemluvim o tom jak jsou drahé díly.. olej filtr je stejný se 120...od Filtronu ho mám za 90 kč..ale kupuju o trochu lepší. Čepy řízení shodné s trábošem

, říkal kamarád z Benexu , takže většina dílů co se ještě běžně prodává je za hubičku, krom těch co se musí speciálně objednat, ale i ty ujdou.