Sakra, tak to Praha asi moc nesplňujeSebasty píše:... , jen by to chtělo někoho blíž jihomoravskému kraji...

Sakra, tak to Praha asi moc nesplňujeSebasty píše:... , jen by to chtělo někoho blíž jihomoravskému kraji...
Ty ale nevíš jak to Cimrman říká dál...dolphin7 píše:No vsak to je spravne Harry, ja jsem v cele, protoze jsem nejhodnejsi Tak tak v Budejovicich by chtel zit kazdy...svata pravda ja to rikam porad, ze je tady krasne
Když já už nejsem slečna...Harry píše:Sebasty : Dobrý večer slečno vidím to na kafe já už potřebuju volno a projet se ...
Je tam taková krásně kovaná brána a na ní je napsáno Petr....Bezruč.RV147 píše:Sebasty: To by chtělo vizionáře. Jestli Kolben nebo Daněk
ale zna a viSebasty píše:Ty ale nevíš jak to Cimrman říká dál...dolphin7 píše:No vsak to je spravne Harry, ja jsem v cele, protoze jsem nejhodnejsi Tak tak v Budejovicich by chtel zit kazdy...svata pravda ja to rikam porad, ze je tady krasne![]()
nooo možná se tomu budu pokoušet i věritdolphin7 píše:No vsak to je spravne Harry, ja jsem v cele, protoze jsem nejhodnejsi![]()
![]()
Pro mě zde budeš slečna a myslím si že je to lepší oslovení než Vážená paní a podobněSebasty píše: Když já už nejsem slečna... nebo vlastně už zase jo? Já nevim. O víkendu má být hezky, tak co ti brání oprášit prach ze zimy na výtlucích na D1 a vyrazit na výlet?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti