Jo to je von.-). Holocausto nevypadal že mohl,nebo chtěl řídit:-):-):-). S tím sem ještě klopil pívo,a pak sem tam s ním stál už asi sám:-).Hampice píše:![]()
Adepti na odvoz Ály byli dva. Toho jednoho předem vylučuju, protože ač je z Brna, tak soudnost má...
No a na toho druhýho by to páslo, znám ale pouze jen přezdívku - viz. Tutův vlčák![]()
Jinak ta "školka" mě bude mrzet hodně dlouho, myslim, že by to letos byla "vítězná" fotka![]()
![]()
![]()
![]()
(počet je správně)
Ladin 164V6 píše:Aby jeste nebyla tehotnaPrej byla v nouzovym rezimu (jen zakladni zivotni funkce).
Jinak na muj novej tablet si nejak nevzpominam?
No to je to mládíjakubr9 píše:Tak už sme štastně dojeli domů. Můj první sraz naprosto super příští rok jedu určitě znova.akorát mě naštvalo jak se mi tam jedna spolucestující zliskala že sme museli odjet dříve.
Jinak vše super
![]()
Něco mam... Mrkni,máš mms:-).Ladin 164V6 píše:Existujou nejaky ty fotky?
Jojo:-). Ta ble ty:-)hondzik píše:posílal jsi tablet?
No mládí nemusela se ožrat až tak celkem mě nasrala. Vlastně mě a přítelkyni celkem zkazila večer i tu neděli.moon13 píše:No to je to mládíjakubr9 píše:Tak už sme štastně dojeli domů. Můj první sraz naprosto super příští rok jedu určitě znova.akorát mě naštvalo jak se mi tam jedna spolucestující zliskala že sme museli odjet dříve.
Jinak vše super
![]()
Ondra je Ivoš:-):-):-).hondzik píše:a Ondra je evidentně se 164 za kterým jsme jeli/ stáli na zámku....
Jo vidíš Ivoš má Breru,vždyť ja su kokot:-).hondzik píše:a Ivoš?
Ondra už je identifikovanej. Černý triko, vlasy a hnědý kraťasy
Teˇmě napadlo že jsme zpívali tu písničku z broučků
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů