joseee.90 píše:vlastne píše:zdar vsetkym, ak by este niekoho zaujimali tie fantomove chyby, ktore som mal, bol som dnes teda u toho noveho servismana na doporucenie bratranca (prve co povedal, ked uvidel auto "vitaj kraska"), ma tiez alfu, tak to napichol na diagnostiku a pozeral, pohral sa, v tom predoslom servise teda nic nezmazali, preto to vypisovalo chyby, palubak ukazuje dako sviznejsie a realnejsie ako predtym a bol zadrbany snimac na spojke, tiez to zhasnutie motora z nicoho nic, vraj to bol tlak na vstrekovaci, ci co, ze to sa aj jemu uz ras stalo, no a to vrzganie brzd, volaco zatuhnute a trebalo len premazat, inac ked som od neho isiel, zacalo mi vrcat servo, pri toceni volantom sem tam, nieco ako ked sa tam trie guma o gumu, alebo taky zvuk, nic strasne, nerobi to stale, co to moze byt? ze by bolo treba doliat olej?
btw pre zvolen a okolie doporucujem zatial servis sielnica 0905583214 a na lieskovskej ceste nech sa idu ...
měl jsem to samé, v Imofě mi vyměnili nádržku a servo olej za zelenou Tutelu GI/R a celé to vyšlo na nějakejch 2200Kč i s prací a je klid
mě to taky dělalo jenom někdy a nejdřív jsem myslel, že když mam větší kola (18") že by to mohlo bejt tim, někdy to nedělalo vůbec někdy furt a ted co to mam vyměněný je klid a doufám, že dlouho budevlastne píše:joseee.90 píše:vlastne píše:zdar vsetkym, ak by este niekoho zaujimali tie fantomove chyby, ktore som mal, bol som dnes teda u toho noveho servismana na doporucenie bratranca (prve co povedal, ked uvidel auto "vitaj kraska"), ma tiez alfu, tak to napichol na diagnostiku a pozeral, pohral sa, v tom predoslom servise teda nic nezmazali, preto to vypisovalo chyby, palubak ukazuje dako sviznejsie a realnejsie ako predtym a bol zadrbany snimac na spojke, tiez to zhasnutie motora z nicoho nic, vraj to bol tlak na vstrekovaci, ci co, ze to sa aj jemu uz ras stalo, no a to vrzganie brzd, volaco zatuhnute a trebalo len premazat, inac ked som od neho isiel, zacalo mi vrcat servo, pri toceni volantom sem tam, nieco ako ked sa tam trie guma o gumu, alebo taky zvuk, nic strasne, nerobi to stale, co to moze byt? ze by bolo treba doliat olej?
btw pre zvolen a okolie doporucujem zatial servis sielnica 0905583214 a na lieskovskej ceste nech sa idu ...
měl jsem to samé, v Imofě mi vyměnili nádržku a servo olej za zelenou Tutelu GI/R a celé to vyšlo na nějakejch 2200Kč i s prací a je klid
hm, tiez som rozmyslal, ze dam vymenit cerveny olej za zeleny, dnes som pozeral a olej neubuda, stale je na max a to sitko, mne sa laicky zda, ze je tam stale pripevnene kde ma a co je najvtipnejsie, dnes vobec, ale vobec nehucalo (zvuk ala elektromotorcek, guma o gumu ...), vcera som tomu ale daval na frak, nebude to mozno niecim takym, ze mohli v servise urobit zle rozvody, napinaky ... ? kedze som daval menit komplet vsetky, aj vodnu pumpu a teraz to pri zatazi "nevladze"
kde stiahnem ten soft? daj prosim link, inac ELM 327 za 20€ aj s postou http://www.dealextreme.com/p/obdii-blue ... 825?item=3riprex píše:Hele a nemáš jednodušší a levnější si koupit za 200Kč na eBayi ELM 327 kabel a stáhnout si FES? Bude se ti to třeba hodit i do budoucna...
heled, mam tu kkl kabel a fes, pokud to staci, tak rad pomuzu. Na 156 mi to fici bez problemuMartas 01 píše:je tu nekdo z Brna a okoli co by mi udelal na aute za nejaky poplatek diagnostiku jde mi o nacteni zavad a kontrolu mnozstvi vzduchu co jde do motoru? Diky.
uz sa to tu riesilo, pokial nechces dat 100ku za originalJerry píše:Pánové, potřeboval bych někde sehnat koncovku výfuku na svojí 159 sw,nemáte někdo nějaký tip,nebo odkaz na koncovku která vypadá dobře a bude dokonale pasovat? Předem děkuji. Jerry
ja ho mám a ten prepínač sa nedá dáko doinštalovať??jurki888 píše:ano pojde ti to s nim ale skus niekde pozret ci nenajdes aj z prepinacom alebo redukciov aby si mohol robit esp svetla servo a tak ;-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host