Pískání z převodovky/spojky

DanyBest

Re: Pískání z převodovky/spojky

Příspěvek od DanyBest » 12.6.2012, úte 12:33

Zip166JTD píše:Tak horší řazení jedničky není nic zas tak neobvyklého u této převodovky.Ale to hučení 6ky hm.Na jiný stupen to nedělá? A co olej v převodovce ? Je ho dost ?
Už jsem tu na foru ale ted nevím kde přesně viděl i někoho kdo skřín kvůli ložisku rozdělával a byly u toho i fotky. Tak to zkus pohledat a uvidíš jestli nemáš podobné příznaky.Je pravda že to byla už převodovka z JTDM (opel) ale stejně je to na jedno brdo.
S tym radením 1 to tiež začalo až teraz , predtým to šlo úplne jednoducho, teraz som kompletne vymenil prevodový olej, dal som ho tam toľko ako ma byť, zaradenie rýchlosti ide ľahšie ale s tým hučaním, búchaník to nespravilo nič, v servise mi povedali že mám vymeniť celú prevodovku :( , nejaký lacnejší napad ?

pyrana

Příspěvek od pyrana » 15.6.2012, pát 21:14

me to delalo taky, proto sem prevodovku menil. kdyz sem jel na sestku a pridal trochu plyn tak piskala, pak kdyz sem jel dlouho po dalnici tak mi pak slo blbe radit mezi 3-4. Olej sem vypustil a na slunci v nem byly videt taky trpitky jako maly spony, vymenil jsem olej a pomohlo to jen na chvili....
nevim co tam bylo spatne, mozna naky lozisko. Prevodovku mam doma a az bude cas tak ji chci zkusit lousknout..

DanyBest

Příspěvek od DanyBest » 17.6.2012, ned 22:13

pyrana píše:me to delalo taky, proto sem prevodovku menil. kdyz sem jel na sestku a pridal trochu plyn tak piskala, pak kdyz sem jel dlouho po dalnici tak mi pak slo blbe radit mezi 3-4. Olej sem vypustil a na slunci v nem byly videt taky trpitky jako maly spony, vymenil jsem olej a pomohlo to jen na chvili....
nevim co tam bylo spatne, mozna naky lozisko. Prevodovku mam doma a az bude cas tak ji chci zkusit lousknout..
a ako si to vyriešil ? celú si vymenil ? koľko ťa to stálo ? dikes _Q4_

pyrana

Příspěvek od pyrana » 18.6.2012, pon 08:12

cti od zacatku..
Prevodovku jsem koupil za 1000kc ale kvuli tomu ze sem to dal do servisu ke kktum to vyslo na 20000kc mozna vic :)

Odpovědět

Zpět na „166“