Ojničné ložiská - Kľuka po výbruse
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ojničné ložiská - Kľuka po výbruse
Můžu je poslat, 520,- Kč + pošta. Na SK je pošta cca 200,- Kč. Kdyžtak se dohodnem po mailu.
-
Stevo_Alex19
Tak mi napíš email. Môj je info@dotsystems.sk. Máš paypal ? Alebo ako ti mám poslať prachy ?Kůrkyn píše:Můžu je poslat, 520,- Kč + pošta. Na SK je pošta cca 200,- Kč. Kdyžtak se dohodnem po mailu.
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
poslal jsem Ti mail
-
Stevo_Alex19
Z Kosic sa mi ozvala jedna firma za 46,6 € aj s postovnym mi poslali druhovybrusove loziska.Kůrkyn píše:poslal jsem Ti mail

Sadli tam ako rit na serbel takze vymenene loziska + som tam ulial SELENIU a motor NEKLEPE

stevo kde si robil vybrus a co to stalo? Zvazujem GO motora, tak zbieram info. Vdaka za odpoved
Alfa Romeo 147, 2002, 1.6 Twin Spark 88kW, 5dv
-
Stevo_Alex19
Vybrus kluky 66 €; loziska 46,6 € ( ojnicne, halvne osm nemenil ); vybrus ( vyvlozkovanie ) valca 56 €/valecGaLaXy17 píše:stevo kde si robil vybrus a co to stalo? Zvazujem GO motora, tak zbieram info. Vdaka za odpoved
Všetko PREŠOV...
Gratulujem k uspesne vykonanej oprave a nazbieranym skusenostam
Pani, docela pikantne sumy. Hlavne cena za vybrusenie komplet valcov. Necakal som ze kazdy sa uctuje zvlast. Menil si aj nieco na hlave? Ako sa ti chova motor po GO? Si spokojny? A co bolo vlastne dovodom toho ze si sa rozhodol pre generalku?Stevo_Alex19 píše:Vybrus kluky 66 €; loziska 46,6 € ( ojnicne, halvne osm nemenil ); vybrus ( vyvlozkovanie ) valca 56 €/valec
Všetko PREŠOV...
Alfa Romeo 147, 2002, 1.6 Twin Spark 88kW, 5dv